Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

  - Τελικά ο ΛΗΛΑΣ ποταμός άντεξε και δεν είχαμε προβλήματα, αν και το νερό που κατέβασε ήταν αρκετό. Κάτι καλό λοιπόν έγινε από την Περιφέρεια και τον Δήμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λύθηκε οριστικά το πρόβλημα και τα έργα πρέπει να συνεχιστούν, στο ποτάμι. Δήμος και Περιφέρεια να πιέσουν την κυβέρνηση, ώστε αυτά τα εμπόδια που υπάρχουν και δεν επιτρέπουν.... την ομαλή ροή του νερού, να πάψουν να υπάρχουν.

- Μπράβο στην δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της στο Δήμο. Κάνουν τα πάντα ώστε καμία οικογένεια να μην μείνει με άδειο το τραπέζι και αυτές τις Άγιες Μέρες. Η εντολή είναι σαφέστατη. Ζούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και με τον κορονοϊό να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Φροντίζουμε τους δημότες και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

- Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε ανθρώπους οι οποίοι σχολιάζουν στα μουλωχτά, την δική μας στάση απέναντί τους. Έχουν την άποψή τους και μας θεωρούν υπεύθυνους για να καλύψουν δικά τους ψέματα. Ας συνεχίσουν με τους κολλητούς τους. Εμείς δεν τους ακολουθούμε, γιατί ποτέ δεν μας άρεσαν τα φρου φρου και τα αρώματα.