Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος"  στέλνει την καλημέρα του, αλλά και τις ευχές του προς όλους, ακόμη και στους υβριστές του, αλλά λέει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους οι οποίοι ακόμη και σήμερα μέσα στην πανδημία στηρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του με κάθε τρόπο.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" θα είναι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζει πάντα τα βήματά τους, στην αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό, αλλά και τα επαγγελματικά τους.

- Δεν θα στηρίξουμε ποτέ και δεν περιμένουμε τίποτα από τους δήθεν, τους ψεύτικους και αυτούς οι οποίοι αναλαμβάνουν εργολαβικά να εξοντώνουν ανθρώπους ηθικά για να πετύχουν και να εξυπηρετήσουν οι χορηγοί τους τα συμφέροντά τους. Αυτούς δεν τους φοβόμαστε και το έχουμε αποδείξει.

- Επειδή κατηγορηθήκαμε για την θέση που πήραμε για τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, ας έχουν υπ΄ όψιν τους όλες και όλοι, πως είναι γνωστή η θέση μας για την πολιτική του κυρίου Ψαθά, αλλά είναι γνωστό πως τον ψήφισαν οι δημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για δεύτερη θητεία και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

- Εμείς στον πόλεμο των εργολάβων, δεν θα πάρουμε το μέρος τους και δεν δεχόμαστε να κατηγορούν και να βρίζουν έναν εκλεγμένο τα γνωστά παπαγαλάκια και φυσικά δεν έχουμε άγνοια νόμων, για να βγαίνουμε και να λέμε άλλα από αυτά που λένε οι νόμοι και οι υπουργικές αποφάσεις, όπως κάνουν οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης.

- Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι και όχι αερολογίες. Έχουμε πάντως μια απορία. Γιατί ο κ. Ψαθάς δεν διάβασε τι λέει η υπουργική απόφαση για τα έργα αποκατάστασης μετά την θεομηνία; Δήμαρχε κύριε Ψαθά, κάντε το να τελειώνουμε.