Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Αθώοι Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξης

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες η πρόταση του εισαγγελέα είναι σαφέστατη. Δεν μας ενδιαφέρει για τους άλλους, αλλά ο εισαγγελέας δικαίωσε την θέση που είχαμε πάρει από την αρχή για τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξη. Αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν πίσω τα όσα πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ξέρουν τα όσα έζησαν και εμείς απλά ευχόμαστε να τα ξεχάσουν όλα και να μην θελήσουν να εκδικηθούν.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Κάμπαξη τώρα ξέρετε. Καμιά εμπιστοσύνη σε ανθρώπους- φίλους - φίδια. Θα τους κρίνει ο Θεός στον οποίο πρέπει να έχετε απόλυτη .....εμπιστοσύνη.
Εμείς μπορεί να μην είμαστε φίλοι σας, αλλά ξέρουμε να εκτιμούμε ανθρώπους οι οποίοι με την αξία τους έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Ευχόμαστε σ΄ εσας και τις οικογένειές σας Καλά Χριστούγεννα και πάντα με υγεία.

Διαβάστε την πρόταση του κυρίου εισαγγελέα:

Κατά συνέπεια προτείνω: Αθώοι οι κατηγορουμενοι οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Σαρρής, Θόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθοπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος, Σπανός, Αγγελόπουλος, Σα Πίντο και οι διαιτητές: Κώστας Ιωαννίδης, Ιωάννης Κάμπαξης, Απόστολος Αμπάρκιολης, Θανάσης Γιάχος, Ηλίας Σπάθας.

Ένοχος ο Δημητρόπουλος για το Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και οι Αρβανιτίδης, Λαναρής, Μπάρμπας, Παυλίδης για το Ολυμπιακός - Βέροια.