Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Πάτε καλά; Τελικά ότι κι αν κάνουμε εμείς σας ενοχλεί; Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο προχωράμε σε αναρτήσεις με τις ευχές κάποιων παραγόντων και προπονητών σας ενόχλησε;  Δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε κύριοι και δεν θα παρακολουθήσουμε την ....κατάστασή σας γιατί είναι πολύ σοβαρή.

- Εμείς δεν παίρνουμε το τριγωνάκι μας για να γυρίζουμε πόρτα πόρτα να λέμε τα κάλαντα σ΄ αυτούς τους ανθρώπους τα Χριστούγεννα, γιατί καθημερινά γράφουμε κάτι για τον καθένα από αυτούς. Τώρα έχουμε και έναν ακόμη λόγο να γράφουμε γι΄ αυτούς αφού είμαστε σε καραντίνα... Καλά Χριστούγεννα.

- Στις 7 Ιανουαρίου θ΄ αρχίσουν οι προπονήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων λένε κάποιοι. Πάτε καλά; Ξεχάστε το αυτό. Δύσκολοι, πολλοί δύσκολοι θα είναι οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος, αφού θα έχουμε και ένα ακόμη κύμα κορονοϊού. 

- Να τελειώνουμε λέει ο φερόμενος ως υποψήφιος για τις εκλογές στην ΕΠΟ κ. Ψαρόπουλος και δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος και ζητάει να διεξαχθούν οι εκλογές το συντομότερο. Κύριε Ψαρόπουλε καλές οι επιθυμίες σας, αλλά υπάρχει θέμα, αφού οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν στις 29 Δεκεμβρίου 2020. Του χρόνου θα διεξαχθούν, αλλά το πότε δεν το ξέρει σχεδόν κανείς.

- Λέτε πως έχετε την στήριξη 45 ΕΠΣ, αλλά αυτό μην το λέτε και συχνά, γιατί δεν έχετε κάνει και συμβόλαιο και μην ξεχνάτε πως μπορεί να βρεθεί και άλλη υποψηφιότητα και να αλλάξουν άποψη πολλές ΕΠΣ.

- Για να κλείσουμε όπως αρχίσαμε, δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν. Όποιος θέλει να στείλει τις ευχές του μέσα από την apopignomi είναι ευπρόσδεκτος.