Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Λίγο ακόμη και φτάνουμε στην ημέρα της Γέννησης Του Χριστού μας, αφού απέμειναν 5  και σήμερα, όπως λέγαμε και στο στρατό. Μετά από αυτή την Άγια Μέρα, θ΄ αρχίσει και ο εμβολιασμός και μακάρι μέχρι και την ημέρα της Ανάστασης του Χριστού να έχει εμβολιασθεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ώστε ο κορονοϊός να ενταχθεί κι αυτός στις απλές ιώσεις. Δυστυχώς κάποιοι οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα, βοηθούν.... στην διασπορά του κορονοϊού και θα πρέπει η πολιτεία  να επιβάλλει τέτοιες κυρώσεις με τις οποίες οι κύριοι και οι κυρίες που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές άλλων, όχι μόνο να τιμωρηθούν με πρόστιμο, αλλά να χάνουν και προνόμια που τους παρέχει το κράτος.

- Το ίδιο να συμβεί και με αυτούς οι οποίοι δηλώνουν πως δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Δεν είναι δυνατόν το κράτος να παρέχει επιδόματα μέσα από την κοινωνική του πολιτική σε ανθρώπους οι οποίοι, διασπείρουν τον κορονοϊό, αφού δεν τηρούν τα μέτρα και να βάζουν σε περιπέτεια όλη την χώρα και την ίδια στιγμή να τους βοηθάει με επιδόματα. Όταν κάποιος λοιπόν παραβιάζει τα μέτρα και δεν κάνει και το εμβόλιο, αυτό να καταγραφεί στο ΑΜΚΑ του και όταν θα πάει για το κάθε επίδομα, να διαπιστώνει πως το έχασε γιατί βοήθησε στην διασπορά του κορονοϊού.

- Επειδή κάποιοι θέλετε να γράψουμε για τις προθέσεις του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, πριν λίγο καιρό, η οποία ήταν αθωωτική και μετά την πρόταση του εισαγγελέα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η οποία επίσης ήταν αθωωτική, δικαιωματικά και με τον νόμο επιστρέφει στην θέση που κατείχε  πριν στο ΔΣ της ΕΠΣΕ. Επειδή δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του, θα γράψουμε λίγο αργότερα την άποψή μας, για να μην μπαίνετε στον κόπο και να μην προσπαθείτε με τηλεφωνήματα να σας πούμε κάτι παραπάνω.

- Κάνουν πως δεν ακούνε και δεν βλέπουν τα παπαγαλάκια, αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα απολύτως και το ένα μετά το άλλο τα θέματα που προσπαθούν να σηκώσουν ψηλά, ξεφουσκώνουν πολύ γρήγορα. Το χειρότερο είναι πως η δημοτικότητα του Περιφερειάρχη και των δημάρχων τους οποίους "πυροβολούν" καθημερινά ανεβαίνει, ενώ πέφτει κατακόρυφα αυτών που είναι στην αντιπολίτευση και κάνουν επαναστατική γυμναστική, κάνοντας αυτό που τους λένε τα παπαγαλάκια. Απαντήσεις για "τις εργολαβίες" λάσπης και συκοφαντίας που αναλαμβάνουν, ούτε κουβέντα.

- Όπως κάνουμε όλα τα Σαββατοκύριακα. έτσι και αυτό θα πάμε χαλαρά και δεν θα έχουμε τις μόνιμες στήλες και αναρτήσεις στις οποίες θα επανέλθουμε από Δευτέρα .