Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ποιος το είπε;;;;;

 - "Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να είσαι καλός διακινητής, θα πρέπει να διαθέτεις όλα τα μέσα, από ποδήλατο μέχρι αεροσκάφος. Αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να κάνεις σωστά την δουλειά σου". Ποιος το είπε αυτό;
Σημασία έχει πως έτσι είναι τα πράγματα κι επειδή λίγοι μπορούν να τα έχουν όλα αυτά, γιατί δεν θα μπορούσαν και να τα δικαιολογήσουν, τους τα προσφέρουν "οι μεγάλοι" με την .....μορφή ενοικίασης.
Οι διακινητές 
- όταν αναλαμβάνουν, ας πούμε, να μεταφέρουν μαϊντανό ή καρότα στην Μύκονο, δεν τα μεταφέρουν με το πλοίο της γραμμής, αλλά με ταχύπλοο.
- Όταν αναλαμβάνουν να μεταφέρουν "προσωπικό" ας πούμε, από τον Έβρο στην Αθήνα, δεν το μεταφέρουν με το τρένο, αλλά με ιδιωτικό αεροσκάφος.
- Όταν αναλαμβάνουν να μεταφέρουν "προϊόντα" από τα σύνορα δεν τα μεταφέρουν με ποδήλατα ή παπάκια, αλλά με πολυτελή οχήματα.
- Όταν γενικώς κάνουν τέτοιες δουλειές, είναι φυσικό να "πουλάνε" εύκολα συνεργάτες τους και ενίοτε τους χαρακτηρίζουν και λαμόγια!!!!
Τώρα το ζητούμενο είναι ποιος είπε "για τα μέσα" που πρέπει να έχει ένας διακινητής ή ποιος είναι ο διακινητής προϊόντων και ανθρώπων;;;