Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 -  Πρόεδρε ψυχραιμία. Τα αστεράκια πάντα πέφτουν από τον ουρανό και όταν συμβαίνει αυτό, όλοι τα ξεχνούν, αφού δεν τα βλέπουν στην συνέχεια. θα σε παρακαλούσαμε όμως για κάτι. Όταν βλέπεις να πέφτουν τα αστεράκια, κάνε και καμιά ευχή, γιατί λένε πως πιάνει!!!! Εμείς σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ευχόμαστε, να μην χτυπήσουν όταν ....πέφτουν, γιατί το χτύπημα, αφήνει κουσούρια....

- Την πρακτική της μουσίτσας την ξέρουμε όλοι κι αν θελήσουμε να την εφαρμόσουμε, πολλοί είναι αυτοί που θα γίνουν ρεζίλι. Δεν το κάναμε μέχρι σήμερα γιατί πιστεύαμε πως δεν θα συνέχιζαν να ρίχνουν λάσπη. Το παραξήλωσαν όμως και πρέπει να πάρουν την απάντηση.  Ξέρουμε και τα δικά τους κατορθώματα, ξέρουμε τα θέματα των επιταγών, ξέρουμε ποιοι λένε και τι λένε και μας είναι πολύ εύκολο, να τα κυκλοφορήσουμε στην πιάτσα.

- Το να είσαι φτωχός και να το δηλώνεις δεν είναι κακό, ούτε το να προσπαθείς να επιβιώνεις. Το κακό είναι το να είσαι φτωχός και να παριστάνεις τον πλούσιο, ξεπερνώντας στο ξέπλυμα κάθε πλυντήριο που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Να προσέχεις τα άλατα στον κάδο, γιατί θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.