Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 - Την καλησπέρα μας στον πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών τον κ. Γιώργο Στούπα, ο οποίος σύμφωνα με αυτά που κυκλοφόρησαν έχει παραιτηθεί από το ΔΣ της ομάδας, η οποία ομάδα προχωράει σε Γενική Συνέλευση στις 28/06/2021 και στα θέματα είναι και η εκλογή νέου ΔΣ.
Φυσικό και επόμενο είναι πως αφού η ομάδα έχει ως θέμα τις εκλογές να υπάρχει η παραίτηση των μελών του ΔΣ.
Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή και την Δευτέρα το .....βράδυ θα γίνουμε σοφότεροι, αφού πρώτα ακούσουμε τα όσα θα πει ο κ. Στούπας και τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου ΔΣ.

- Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις, αλλά θα περιμένουμε να δούμε στην Γενική Συνέλευση αν θα κάνουν την εμφάνισή τους και ποιοι από τους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ.

- Η άποψή μας είναι πως τουλάχιστον για την περίοδο 2021 - 2022 να παραμείνει η σημερινή διοίκηση, με 2 - 3 προσθήκες μελών και η ομάδα να βάλει στόχο την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία και αφού, τα μέλη του ΔΣ και αυτοί που θα στηρίξουν την ομάδα, εξασφαλίσουν τα χρήματα, για μια τέτοια πορεία.

- Αν αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί, τότε με ευθύνη όλων αυτών, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να στηρίξουν την ομάδα, ας επιστρέψει η ομάδα στο τοπικό, για να μην βολοδέρνει άσκοπα στην Γ΄ Εθνική, η οποία είναι βαρέλι δίχως πάτο.

- Οι πληροφορίες που θέλουν την ομάδα στο πρωτοδικείο, για να την πάρουν κάποιοι από εκεί και να πετύχουν τους σκοπούς τους, είναι  κάτι που θα οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στον διασυρμό και επιτρέψτε μας να γράψουμε σε κατάντια.