Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να έχετε την υγεία σας και να ευχηθούμε και στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις, καλή επιτυχία να έχουν και σήμερα. Κατά τ΄ άλλα η ζωή δεν σταματά εδώ και θα συνεχιστεί, με κορονοϊό ή όχι, αλλά πάντα με εξετάσεις, αφού χωρίς εξετάσεις δεν πας ούτε για διακοπές.....
Τι να κάνουμε; Δυο πόρτες έχει η ζωή και όλοι πρέπει να επιλέξουμε. Ή θα πάμε σύμφωνα με τα όσα λέει η επιστήμη ή θα πάμε με τα όσα λένε οι ψεκασμένοι και ο Θεός να βάλει το χέρι του. 
Άρχισαν οι πιέσεις προς εμάς, για να γράψουμε περισσότερα για την χρήση ναρκωτικών από τις νέες και τους νέους. Δεν είναι δική μας δουλειά  φίλες και φίλοι, να ελέγξουμε την κατάσταση. Τα ξέρουν ΟΛΟΙ, ΟΛΑ κι ας κάνουν πως δεν.... βλέπουν τα ματάκια τους ή δεν ακούνε τ΄ αυτάκια τους. Απλά δεν θέλουν να σπάσουν αυγά και δεν θέλουν να χαλάσουν τα κέφια.

- Τα ναρκωτικά είναι χειρότερα από κάθε κορονοϊό, αφού σε οδηγούν αργά και βασανιστικά προς τον θάνατο, αλλά μέχρι να σε ξεκάνουν και μιλάμε για χρόνια, σε βασανίζουν, σε ταλαιπωρούν, σε οδηγούν στην κλεψιά, στην βία και φυσικά στο να πρέπει να βρίσκεις καθημερινά χρήματα για την δόση σου. 

- Με τα ναρκωτικά δεν καταστρέφεις μόνο τον εαυτό σου, αλλά και την οικογένειά σου, η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προσπαθεί και κάνει ότι μπορεί για να σε σώσει. 

- Φίλες και φίλοι, εμείς να γράφουμε κάθε μέρα, αλλά ποιος θα δεχθεί πως με την σιωπή του είναι σαν να διακινεί ο ίδιος ναρκωτικά; Ποιος θα δεχθεί πως δεν ισχύει πλέον αυτό που έλεγαν και είχε να κάνει με την δημιουργία πολιτιστικών ή αθλητικών συλλόγων με στόχο ν΄ ασχοληθούν τα παιδιά και να μην ακολουθήσουν τον κακό δρόμο;

- Ας μη γελιόμαστε. Τώρα τα ναρκωτικά βρίσκονται παντού. Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει, γιατί όλοι λειτουργούν για τον εαυτούλη τους και φυσικά για να έχουν μια θεσούλα και να παριστάνουν τον παράγοντα, τον προπονητή, τον αθλητή. Οι ελάχιστοι αστυνομικοί που είναι στην δίωξη ναρκωτικών και σε άλλες υπηρεσίες, συλλαμβάνουν καθημερινά ανθρώπους με ναρκωτικά, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Ο νόμος τους αφήνει ελεύθερους, γιατί προφανώς είναι χρήστες.

- Από που τα προμηθεύτηκε ο χρήστης; Γιατί ο νόμος δεν λέει, πως για να μείνεις ελεύθερος, θα πρέπει να πεις από που τα προμηθεύτηκες; Δεν θέλουμε κυρίες και κύριοι να χτυπήσουμε αυτή την μάστιγα.

- Για τον κορονοϊό και για τα εμβόλια δόθηκαν πολλά δις και μπαίνουν και κανόνες. Εμείς θα γράψουμε κάτι απλό στην συνέχεια και θα δούμε, αν θα βρεθεί κανείς να απαντήσει. Υπομονή και σε λίγο η συνέχεια.