Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 - Απαντώ πάντα στις προκλήσεις, αλλά και στις συκοφαντίες απ΄ όπου κι αν προέρχονται αυτές. Στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, θα πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Εγώ δεν δήλωσα ποτέ πως είμαι ΗΡΑΚΛΗΣ, πως είμαι  Ψαχνιώτης και φυσικά δεν έτρεξα ποτέ να κλέψω λίγο από την δόξα του ΗΡΑΚΛΗ όταν πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία. 
Τι κάναμε λοιπόν; Διαπιστώσαμε πως στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, γινόταν πριν χρόνια, ένα νέο ξεκίνημα με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Στούπα και προπονητή τον κ. Αντώνη Πριόνα. Ένα πρωί ήπιαμε έναν καφέ στο πρώην ΑΦΡΟΔΙΤΗ στην παραλία της Χαλκίδας. Ο Αντώνης Πριόνας ήταν πρωταθλητής με την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ την περίοδο 2008-2009, αλλά για τους γνωστούς λόγους δεν θα συνέχιζε.
Τότε ήταν απέναντί του, πολλοί από τους σημερινούς φίλους του, αφού ως γνωστό, ο Έλληνας ξεχνάει εύκολα.....
 Ο κ. Στούπας μας εξήγησε τα σχέδιά του για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να αναλάβει την διοίκηση της.... ομάδας. 
Καλή η παρέα τους, αλλά δεν χρειαζόμασταν πολλές συζητήσεις για να καταλάβουμε πως είχαμε να κάνουμε με μπαλαδόφατσες. Ήξεραν το ποδόσφαιρο, ήξεραν πως θα μπορούσαν να πετύχουν τους στόχους και απλά πολύ απλά τους βγάλαμε το καπέλο και τους είπαμε, πως θα σταθούμε δίπλα τους, όποτε κι αν μας χρειασθούν.
Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν και τα ξέρουμε μεταξύ μας.  Στην συνέχεια γνωρίσαμε ποδοσφαιρικά και τον Κώστα Γκαλούφα, για τον οποίο θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες.
Εμείς σ΄ αυτή την παρέα, απευθυνόμασταν πάντα με σεβασμό, αλλά πάντα λέγαμε τα ίδια. Ξέρουν μπάλα. 

Ο Γιώργος Στούπας, ας μη γελιόμαστε, δεν είναι παράγοντας ο οποίος έχει βεληνεκές μέχρι τον Κολοβρέχτη ή μέχρι την γέφυρα της Χαλκίδας.
Έχει πρόσβαση παντού και τον σέβονται οι περισσότεροι.
Ξέρει να κρατάει αποστάσεις και από γλείφτες και από χειροκροτητές της στιγμής και από εποχιακούς ή κατά συνθήκη φίλους.
Σήμερα ο Γιώργος Στούπας δήλωσε παραίτηση από το ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ και το εννοεί.
Όσοι θα πάνε σ΄ αυτή την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, θα είναι αυτοί οι οποίοι είχαν πάει και σε προηγούμενες. Τι άραγε θα πούνε; Όσα είχανε πει και στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις; Θα δώσουν και πάλι υποσχέσεις; Τι θα πούνε για τις υποσχέσεις που είχαν ήδη δώσει και δεν τις τήρησαν;
Ας μη γελιόμαστε. Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο, για τον οποίο ο Γιώργος Στούπας θα μπορούσε ν΄ αλλάξει την απόφασή του και να συνεχίσει στο τιμόνι του ΗΡΑΚΛΗ.
Ο Στούπας ας μη γελιόμαστε είναι πικραμένος και απογοητευμένος.
Πικραμένος γιατί έχασε το πρωτάθλημα και την άνοδο, όχι επειδή του έφταιξε κάποιος τρίτος, αλλά επειδή δεν άντεξε η ομάδα την πίεση ενός κατώτερου αντιπάλου και έχασε "με κρεμασμένα πόδια".
Απογοητευμένος γιατί οι αυτοδιοικητικοί και όχι μόνο, που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, ξεχάστηκαν.
Μπορεί να ενοχλήσουν αυτά που γράφουμε, αλλά τα γράφουμε γιατί ο Στούπας δεν θέλει πρωταθλητές στην καρδιά, αλλά στα γήπεδα.