Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε για το Περιφερειακό Συμβούλιο και τα ΟΧΙ του κυρίου Αναγνωστάκη και της κυρίας Μπατζελή, ας μας διαψεύσει για να πάρει αποδείξεις. Οι δικαιολογίες και το κρυφτούλι δεν αλλάζουν την κατάσταση. Αυτοδιοικητικοί και παπαγαλάκια γίνανε ένα και προσπαθούν να μειώσουν τον Φάνη και δεν τους ενδιαφέρει αν κάνουν κακό στον τόπο τους. Παρακολουθώντας τα Περιφερειακά Συμβούλια, ξέρουμε την θέση και τι δεν ψηφίζει ο κ. Αναγνωστάκης. Είναι όμως μια μικρή μειοψηφία, αφού σχεδόν όλα τα θέματα έχουν την θετική ψήφο άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τις οποίες ....παρατάξεις ο κ. Αναγνωστάκης προσπάθησε στο πρόσφατο παρελθόν να τις εγκλωβίσει και να τις γυρίσει εναντίον του Φάνη.

- Αυτό δεν το κατάφερε και το παλεύει εκεί με την κυρία Μπατζελή, πάντως χωρίς αποτέλεσμα. Είναι γεγονός πως αν ο Φάνης ήθελε θα τους κρεμούσε εύκολα στα μανταλάκια, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα του. Τους αφήνει να λένε ότι θέλουν παρέα με ραδιοφωνατζήδες, για να περνάει η ώρα τους και για να ψυχαγωγούν τον κόσμο.

- Φάνη η ΑΕ Σ.Κ.Α.Π.Α.Ν.Η. μήπως πρέπει ν΄ αναλάβει και την "απωρίμανση " κάποιων αυτοδιοικητικών οι οποίοι έχουν ωριμάσει τόσο πολύ που θα προσγειωθούν ανώμαλα;;;;