Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και τώρα με την ζέστη να προσέχετε και λίγο περισσότερο.
Μπήκαμε για τα καλά σε ρυθμούς Καλοκαιριού και από την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι θα ζήσουν το δικό τους Καλοκαίρι, αφού θα έχουν τελειώσει οι εξετάσεις των παιδιών και θα έχουν κλείσει και τα Δημοτικά Σχολεία.
Δύο μήνες λοιπόν ο χρόνος των ....παιδιών για διακοπές κι εμείς οι γονείς να ευχηθούμε, από Σεπτέμβριο να μην ξαναζήσουμε ποτέ το καθεστώς της πανδημίας.

- Γράψαμε χθες κάτι για τους τύπους που χρησιμοποιούν το όνομα της δημάρχου, για να πείσουν επαγγελματίες να τους ενισχύσουν οικονομικά, επειδή ως παράγοντες έχουν στόχους!!!! Αλήθεια που βρίσκουν το θράσος να λένε πως θα τους βοηθήσουν να πάρουν δουλειές στο Δήμο;;;;; Όλα είναι στο παιχνίδι κύριοι, αφού αυτοί οι τύποι είχαν δάσκαλο τον τύπο που εμφανιζόταν ως ο ανταγωνιστής της Κόκα Κόλα!!!!!

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το τι κάνουν οι τύποι αυτοί, αλλά αντιδράσαμε γιατί χρησιμοποιούν την παρουσία της δημάρχου στο γήπεδο ή μια φωτογραφία μαζί τους. Δήμαρχος είναι και πάει παντού, αλλά δεν εξουσιοδότησε κανέναν, να λέει αυτά που λένε αυτοί οι τύποι. Αν η δήμαρχος μας διαψεύσει, τότε λυπούμαστε, αλλά μάλλον εμείς κάναμε λάθος εκτίμηση.

- Σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα έχει ενδιαφέρον ν΄ ακούσουμε την κυρία Μπατζελή να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει την προσχώρησή της στο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, στις Περιφερειακές εκλογές θα κατεβάσει 3 - 4 ψηφοδέλτια, τα οποία μπορεί ΟΛΑ ΜΑΖΙ να συγκεντρώσουν το 15%!!!!

- Ο Αυγενάκης ανήκει στους πολιτικούς που συμπαθούμε, αφού κατάφερε πολλά, αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια που είναι στο υπουργείο και περιμένουμε να ολοκληρώσει το έργο του, με παρεμβάσεις του και στην Εύβοια. Δεν γράφουμε τίποτα περισσότερο, για ν΄ αποφύγουμε τα μπασίματα από δεξιά κι αριστερά.....