Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό 3ημερο και να προσέχετε γιατί ο καυσωνας είναι εδώ.
Τυπικά και ουσιαστικά κλείνουν σήμερα και τα δημοτικά σχολεία. Για μας θα είναι η τελευταία μέρα, στο 2ο Δημοτικό Βασιλικου, μετά από πολλά χρόνια. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που περάσαμε την πόρτα αυτού του σχολείου αλλά δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Φεύγουμε με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά δεν λέμε αντίο. Θα είμαστε πάντα δίπλα.. στον διευθυντή κύριο Γιάννη Αρνή και στους δασκάλους και τους ευχαριστούμε για όλα. Καλό Καλοκαίρι.

- Μπορεί να μην είμαστε στην ομάδα επικοινωνίας της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μας. Σημασία έχει πως έχουμε εμπιστοσύνη στην ίδια και τα μέλη της παράταξή της και πιστεύουμε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα σχεδόν δύο χρόνια της θητείας, με την πανδημία και την θεομηνια, στο τέλος θα καταφέρει να βάλει τον Δήμο σε καλό δρόμο.

- Δεν επιδιωξαμε ποτέ να έχουμε αποκλειστικότητες, γιατί το θέμα μας δεν ήταν αυτό, αλλά το πως θα βοηθήσουμε ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προέκυπταν, από "τους εργολάβους της λάσπης". Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά δεν μένουμε σ' αυτά. Αυτά θα τα ψάξει η Δήμαρχος και ευχόμαστε να μην τα επαναλάβει. Εμείς θα είμαστε εδώ και δίπλα της και τα επόμενα χρόνια.