Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Φυσικά να έχετε την υγεία σας και κάπου κάπου να βγαίνετε κι από τα ρούχα σας, όχι γιατί δεν αντέχετε άλλο κάποιους μαλάκες, αλλά για να κάνετε και καμιά βουτιά στην θάλασσα. Όσοι πάντως δεν είσθε φίλοι της βουτιάς στην θάλασσα, πάτε κοντά της και απολαύστε μια βουτιά σε θαλασσινά και ....τσίπουρα!!!!!!
Φυσικά το Λευκαντί είναι κοντινός και καλός προορισμός.

- Καλός προορισμός για βουτιές στην θάλασσα, σε θαλασσινά και κρεατικά, σε μπύρες και τσίπουρα, είναι και το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στον δρόμο από Δροσιά προς Λουκίσια. Στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ μπορείς να κλείσεις και για διανυκτέρευση, αρκεί να κάνεις ένα τηλεφώνημα.



- Όχι δεν παρακολουθήσαμε χθες τους αγώνες στίβου "gala αποστάσεων" που διοργάνωσε ο ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Καμία ενημέρωση δεν είχαμε από τους διοργανωτές ή από κάποιον άλλο. Εμείς αναρτήσαμε και την αφίσα των αγώνων, χωρίς να μας την έχουν στείλει. 

- Είναι μερικά πράγματα που ενοχλούν παράγοντες και προπονητές, αλλά εμείς δεν αλλάζουμε. Γράφουμε αλήθειες και γι΄ αυτό δικαιωνόμαστε. Στο τέλος θα καταλάβουν όλοι πως είναι άλλο απλά να υπάρχεις και άλλο να είσαι ψηλά και σταθερά. Στην Εύβοια μετά από αγώνες, πάντα υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που δηλώνουν πως είναι οι καλύτεροι. Διαβάζουν τ΄ αποτελέσματα, ο καθένας με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί.

- Ας ψάξουν να βρούνε το γιατί τα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από τον στίβο. Ας ψάξουν να βρούνε, γιατί τα παιδιά παλεύουν μόνα τους και φυσικά έχοντας δίπλα τους μόνο τους γονείς τους. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά αυτές δεν θα χρειασθεί να τις αναφέρουμε, γιατί αυτές επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

- Θα γράψουμε κάτι και δεν θέλουμε ούτε παρεξηγήσεις, ούτε ερωτήσεις. Καλούμε την Περιφέρεια, τις Δημοτικές Αρχές, την ΕΠΣ Εύβοιας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και ΕΥΒΟΙΑΣ, τον ΔΟΑΠΕΧ και όλους όσους έχουν σχέση με τον αθλητισμό, να βρούνε λύση και ν΄ αντιμετωπίσουν την μάστιγα ναρκωτικών που θερίζει την Εύβοια. Μπορεί το πρόβλημα να το έχουν όλοι οι νομοί, αλλά εμείς μιλάμε για την Εύβοια.

- Δεν θα γράψουμε κάτι περισσότερο, αλλά θα περιμένουμε όλοι οι παραπάνω, να ζητήσουν ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, στην οποία υπηρετούν αστυνομικοί που γνωρίζουν καλά το θέμα και οι οποίοι αν κληθούν θα πούνε τι πρέπει να γίνει και με ποιον τρόπο. Ο αθλητισμός δεν σκοτώνει. Ο αθλητισμός είναι ζωή, αλλά τον σκοτώνουν αυτοί που βρίσκουν εκεί τα θύματά τους.