Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Τρεις στις δέκα Ιταλίδες σκέφτονται να απατήσουν όταν παίζει η Εθνική

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ιταλία περιμένει ν΄ αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του EURO 2020 την Αυστρία το Σάββατο στις 21 Ιουνίου (Γουέμπλεϊ), μετά από τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες του ομίλου της και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μια έρευνα του Gleeden όμως, ενός γνωστού ιστότοπου για εξωσυζυγικές συναντήσεις κι αγαπημένου των γυναικών που αναζητούν... περιπέτειες, μειώνει τον ενθουσιασμό των Ιταλών.

Εκατομμύρια φίλαθλοι παρέμειναν «κολλημένοι» μπροστά από την τηλεόραση για να ενθαρρύνουν την Εθνική ομάδα του Μαντσίνι, την ώρα που η διαδικτυακή πύλη δεχόταν ένα ποσοστό +46% νέων γυναικείων εγγραφών, που ταυτόχρονα αντιπροσώπευε ένα +87% σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες, όσον αφορά στην αύξηση των εγγραφών σε συνδυασμό με τους αγώνες των «ατζούρι».

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε η διαδικτυακή αυτή πύλη, από τις 10...

έως τις 16 Ιουνίου 2021 το 32% των Ιταλίδων γυναικών που είχαν εγγραφεί στο Gleeden δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επωφεληθούν από τους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας για να περάσουν μερικές ώρες συντροφιά με τον εραστή τους. 

Τώρα μάλιστα που έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να βγουν ένα βράδυ μόνο με φίλες, οι Ιταλίδες σκοπεύουν να επωφεληθούν από κάθε λεπτό πλεονεκτήματος που το πολυαναμενόμενο ποδοσφαιρικό γεγονός μπορεί να τους προσφέρει ως δικαιολογία, για να γνωριστούν με άλλα άτομα. 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων Ιταλία-Τουρκία και Ιταλία-Ελβετία, στις 11 και 16 Ιουνίου, σχεδόν 8 στις 10 γυναίκες δήλωσαν ότι συνδέονταν συχνότερα στο Gleeden, εκμεταλλευόμενοι την προσήλωση του συντρόφου τους στον αγώνα για να κάνουν νέες γνωριμίες.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν στην πραγματικότητα συνώνυμοι με την αριθμητική κορύφωση των γυναικείων συνδέσεων στον ιστότοπο Gleeden, όπου καταγράφηκαν περισσότερες από 350.000 γυναίκες συνδεδεμένες κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών του παιχνιδιού.