Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

.....σφηνάκια

 - Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σ΄ αυτούς που προσπαθούν να πείσουν, πως μπροστά τους τύφλα να έχει ο Μαρινάκης κι ο Σαββίδης, όχι μόνο σε χρήματα και γενικώς πλούτη, αλλά και ως επιχειρηματίες και ως παράγοντες του αθλητισμού, της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης!!!
Υπάρχουν αρκετοί σ΄ αυτό το είδος, αλλά ακόμη περισσότεροι οι δορυφόροι τους, οι οποίοι αρέσκονται ....στο ρόλο του χειροκροτητή και όχι μόνο.

- Δεν τους κατηγορούμε, γιατί ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βρει τρόπους επιβίωσης και καλά κάνει και κολλάει πάνω σε τέτοιους επιδειξίες και φαντασιόπληκτους, αφού έτσι βγαίνει ξεκούραστα το μηνιάτικο. 

- Θυμόσαστε εκείνους τους τύπους που "επένδυσαν" κατά καιρούς στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αν και δεν είχαν καμία σχέση με αυτό;  Φέρτε την εικόνα στο μυαλουδάκι σας και δείτε ποιοι ήταν δίπλα τους. Θα μας μείνει αξέχαστο το δείπνο των δύο με τον μεγαλοδικηγόρο και η ατάκα κάτω από την φωτογραφία.

- Εμείς χαιρόμαστε όταν κατά καιρούς, βρίσκονται τέτοιοι επιδειξίες και φαντασιόπληκτοι, οι οποίοι φροντίζουν και πληρώνουν και αυτούς που τους λιβανίζουν.  Φυσικά δεν χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα και δεν εννοούμε της φαντασίας τους, αλλά της πραγματικότητας.