Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Ήρθαν τα μαντάτα σου, λέει το λαϊκό άσμα και θα δούμε αν επαληθευτούν. Ακόμη δεν ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, για προπονητή ο οποίος πήρε το οκ να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν θα προλάβει να κάνει παρέλαση, όπως λένε αυτοί που ξέρουν!!!! Κρίμα πάντως, αλλά υπάρχει ελπίδα γι΄ αυτόν αφού μπορεί να μην έχουμε καν ....παρέλαση την 28η Οκτωβρίου!!!!

- Δεν θέλουμε να επιστρέφουμε στο παρελθόν, αλλά τα γεγονότα εκεί μας οδηγούν, αφού κάποιοι ξέρουν πως δεν έχουν κανένα μέλλον...... Μας θύμισε κάποιος φίλος, την παρέα που οδήγησε τον τότε πρόεδρο μακριά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα όσα τότε είχαν ακουσθεί. Τι τα θες και τι τα γυρεύεις κύριε. Περασμένα ξεχασμένα όλα και αυτά συμβαίνουν στις μέρες μας. Κάποιοι πουλάνε και την μάνα τους, μπροστά στην ευκαιρία για 5΄ δημοσιότητας. Μπορεί αυτά να είναι άλλα κόλπα, αλλά υπάρχουν στην εποχή που ζούμε.

- Θα το ξαναγράψουμε για μια ακόμη φορά, μήπως και κάποιοι το καταλάβουν. Η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν έχει ανέβει σε κανένα καλάμι και φυσικά δεν είναι από τα άτομα που κάποιος θα τα παρασύρει σε λάθος δρόμο. Γνωρίζει το ειδικό βάρος και την ιστορία της κάθε ομάδας και δεν θα εμπλακεί στην προσπάθεια που κάνουν κάποιοι για να την έχουν με το μέρος τους, σε βάρος άλλης ομάδας.

- Φυσικά και είναι δικαίωμα της δημάρχου και των συνεργατών της να κάνουν τις δικές τους επιλογές, αλλά και δικαίωμα των δημοτών να κρίνουν. Εμείς δεν αλλάζουμε. Παραμένουμε μακριά από πρόσωπα που θυμίζουν τις πρακτικές "του εκτελεστικού".......