Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καύσωνας, αλλά θα περάσει κι αυτός. Ελαφριά γεύματα, όχι έκθεση στον ήλιο, όχι οινοπνευματώδη, πίνετε νεράκι, ρίξτε λίγο νερό στο κεφάλι και το σώμα σας και όλα θα πάνε καλά. Σήμερα είχαμε και αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας για την κατηγορία Κ14, οι οποίοι όμως αναβλήθηκαν και ευχόμαστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την ζέστη και την επόμενη εβδομάδα να διεξαχθούν, γιατί οι μικροί αθλητές είναι άδικο να μην έχουν αγώνες. Κύριε Μπολούκο φροντίστε το.  Χθες είχαμε και Περιφερειακό Συμβούλιο κι εκεί ακούσαμε πολλά .....και διάφορα, από περιφερειακούς οι οποίοι παίρνουν γραμμή από γνωστά παπαγαλάκια και φυσικά ακολουθούν την πρακτική ΣΥΡΙΖΑ.

- Δύο περίπου ώρες κράτησε η ενημέρωση στα 7 - 8 ερωτήματα του κ. Αναγνωστάκη, των 2 ερωτημάτων της κυρίας Μπατζελή και των άλλων παρατάξεων και ζήσαμε όλοι καλά κι αυτοί καλύτερα.

- Συγχαρητήρια στην δήμαρχο κυρία Βάκα για την απόφασή της να κλείσει εξ αιτίας του καύσωνα τα σχολεία, ώστε να προστατευθούν τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.

- Σκεφτόμαστε να δώσουμε καμία συνδρομή στους μεγαλοπαράγοντες, όταν πιάσουμε το τζόκερ και μετά να κάνουμε καμιά δουλίτσα με την δημοτική αρχή. Έτσι δεν πάει;;;;

- Σχολεία και εξετάσεις τέλος. Τώρα τα παιδιά θα κάνουν τις διακοπές τους, ώστε να είναι ξεκούραστα και έτοιμα για την επόμενη σχολική χρονιά και ελπίζουμε να μην είναι με αυτή που πέρασε. Ας ελπίσουμε πως το επόμενο κύμα της πανδημίας δεν θα επηρεάσει τα σχολεία και δεν θα είχε την ένταση που είχαν τα προηγούμενα.

- Καλό Καλοκαίρι στους μικρούς και μεγάλους μαθητές, καλή πανεπιστημιακή ζωή στα παιδιά που θα περάσουν κάπου και ψυχραιμία για τα παιδιά που δεν πέτυχαν. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους.