Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε για την μάστιγα των ναρκωτικών, τα οποία δυστυχώς κάποιοι τ΄ αντιμετωπίζουν με αδιαφορία ή απλά παριστάνουν τους ανήξερους και πέφτουν από τα σύννεφα. Υπάρχουν όμως και πλέον οι χρήστες είναι πολύ και νεαρής ηλικίας και δυστυχώς βρίσκονται και στον χώρο του.... αθλητισμού. 

- Δεν είναι τυχαίο το ότι έφτασαν και στον αθλητισμό. Δεν είναι τυχαίο το ότι η διακίνηση γίνεται απλά και εύκολα και το ότι η χρήση της "κόκας" θερίζει. Όλοι γνωρίζουν το θέμα και κάνουν πως δεν ξέρουν, γιατί υπάρχουν και τα συμφέροντα εμπόρων και διακινητών. Η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά ούτε ν΄ αλλάξει και τον νόμο, ο οποίος δεν βοηθάει ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

- Αυτοί που είναι στην πολιτική σκηνή, στην αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό, θα πρέπει εδώ και τώρα να πάρουν θέση και να μας πούνε αν θα συνεχίσουν αδιάφορα κι αν θα συνεχίσουν να βοηθούν κάποιους να θησαυρίζουν με την "κόκα" και τ΄ άλλα ναρκωτικά και να οδηγούν στον θάνατο νέα παιδιά.

- Το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού, πρέπει τώρα να παρέμβουν και να βρούνε τρόπο, ώστε οι χρήστες να εντοπισθούν και να γλυτώσουν από τον θάνατο, αλλά και να μην παρασύρουν κι άλλες νέες και νέους. Τρόποι υπάρχουν.

- Να δούμε αν και η Περιφέρεια και οι δήμοι της Εύβοιας, αλλά και οι φορείς του αθλητισμού, στον τόπο μας, θα κάνουν κάτι ή θα επιλέξουν την σιωπή, για λόγους που αυτοί ξέρουν.