Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας και να ακολουθείτε το γνωστό "ψυχραιμία". Ακόμη και ο καύσωνας, ακόμη και η πανδημία, ακόμη και οι πρωταθλητές της καρδιάς μας, πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους.
Δεν τα λέμε τυχαία όλα αυτά, αφού πάμε σε μια διετία περίεργη και με πολλές συγκινήσεις. Στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό, όλα μπορεί ν΄ αλλάξουν, αν δεν υπάρχει σωστή διαχείριση, σωστή επικοινωνία .....και οι άνθρωποι να πατούν στην γη και στον ουρανό να πετούν τα σύννεφα, χωρίς "επιβάτες"!!!!

- Εμείς διατηρούμε την ψυχραιμία μας και περιμένουμε να δούμε αν κάποιοι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν χέρι - χέρι μόνο και μόνο για να δείχνουν κάτι που δεν είναι. Εμείς μένουμε μακριά τους και μακριά τους θα είμαστε όταν δεν θα έχουν "ούτε μαντήλι για να κλάψουν"!!!

- Το θηρίο που ακούει στο όνομα Πετρούνιας Λευτέρης είναι ο καλύτερος στον κόσμο με την καλύτερη επίδοση στους κρίκους και πάει φουλ για Ολυμπιακούς. Αυτός δεν είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας, αλλά η ίδια μας η καρδιά.

- Άρχισαν χθες και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου, Κ16 στον Άγιο Κοσμά. Η Εύβοια συμμετέχει στον 5ο όμιλο στον Άγιο Κοσμά την Δευτέρα και την Τρίτη.  Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές μας.

- Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί μπορεί να είναι στο Α΄ Τοπικό, αλλά κατάφερε να είναι ομάδα σε επίπεδο οργάνωσης, σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας. Αυτοί οι οποίοι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και θέλουν να τον μειώσουν ή να τον βάλουν στο περιθώριο, επειδή κάποιοι κατάφεραν να τον βγάλουν από τον βούρκο και δεν τους θέλουν στα πόδια τους, θα αποτύχουν και ευχόμαστε να μην παρασύρουν άλλους μαζί τους.

- Στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, θα πρέπει να ειπωθούν αλήθειες και να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι παρεμβάσεις που θα κάνει ο δήμαρχος, η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης αφού ήταν αυτοί που είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν προσωπικά και με τους φίλους τους επιχειρηματίες.

- Καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε πως σήμερα είναι και το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου. Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε livestreaming μετάδοση στο Youtube της σερβικής ομοσπονδίας στίβου. Εμείς χαλαρά κα θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς την Δευτέρα.