Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να διαγράψει από μέλη του, αυτούς οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν ενέργειες που δεν ταιριάζουν σε προπονητές. Είναι γνωστοί αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν ακόμη και στα σπίτια μικρών ποδοσφαιριστών και με διάφορες συκοφαντίες, προσπαθούν να πείσουν γονείς και παιδιά να πάνε στην δική τους ομάδα και ντρέπονται να πούνε πως δεν έχουν ομάδα, αλλά.... μαγαζάκι για να έχουν ένα εισόδημα.

- Πρόεδρε κύριε Τοκπασίδη, έχει παραγίνει το κακό και πλέον οι συστάσεις δεν είναι αρκετές. Ο προπονητής δεν είναι ούτε πρόεδρος, ούτε παράγοντας. Είναι δάσκαλος και δεν πρέπει να μπλέκει σε τέτοιες διαδικασίες. Θα περιμένουμε την επίσημη αντίδραση του συνδέσμου και θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί κάποιοι έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό τις κόκκινες γραμμές.

- ΣΧΟΛΗ UEFA D ME ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ. Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα, αλλά πιστεύουμε πως την παρακολούθησαν άνθρωποι οι οποίοι δεν χρειαζόταν να παρακολουθήσουν κάτι αντίστοιχο, αφού κάποιοι ήταν υπεύθυνοι ακαδημιών, κάποιοι ήταν προπονητές με διπλώματα Α΄ ΟΥΕΦΑ ή Β΄ ΟΥΕΦΑ και πάει λέγοντας. Ή δεν υπήρξε ενδιαφέρον και μπήκαν όλοι για να συμπληρωθεί ο αριθμός 50 ή ενδιαφέρθηκαν κι άλλοι, αλλά είχε συμπληρωθεί ο αριθμός και έμειναν έξω.