Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Όταν κάποιος προπονητής καταλήγει υβριστής και λέει μπούρδες εναντίον μας, δεν πιστεύουμε πως περιμένει να του στείλουμε λουλούδια ή γλυκά και να τον ευχαριστήσουμε. Του απαντάμε αναδεικνύοντας την αποτυχία του και μάλιστα τώρα που είναι διπλή. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τερμάτισε 4ος με 16 μόλις βαθμούς και ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ επίσης 4ος με 21 βαθμούς!!! Όταν επισημοποιηθούν οι βαθμολογίες αυτή θα είναι η θέση των ομάδων, τις οποίες ανέλαβε ο ....λαλίστατος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα!!!!

- Εμείς λαλίστατε μπορεί να μην είμαστε δημοσιογράφοι κατά την άποψή σου, αλλά για σένα γράψαμε σωστά όσα γράψαμε και επιβεβαιωθήκαμε. Πληροφορίες λένε πως μπορεί να σε καλέσει το ΥΠΑΤΟ ή ο ΗΡΑΚΛΗΣ να τους αναλάβεις, γιατί εκεί υπάρχουν παράγοντες με κατανόηση!!!!! Να περνάς όμορφα. Καλό Καλοκαίρι.

- Εμείς δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν, γιατί δεν είναι στις συνήθειές μας αυτή η πρακτική και φυσικά δεν ανεχόμαστε να χαρακτηρίζουν άμπαλο και άσχετο τον πρόεδρο μιας ομάδας, άνθρωποι οι οποίοι με την συμπεριφορά τους, απαξιώνουν άλλους και πληρώνουν παπαγαλάκια για να ρίχνουν λάσπη. Αυτοί με την συμπεριφορά τους, απομακρύνουν σοβαρούς ανθρώπους και ανθρώπους που βάζουν λεφτά στις ομάδες τους.