Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φαίνεται πως κάποιοι όχι μόνο δεν ξέρουν τι λένε, αλλά δεν έχουν και τρόπο να τα λένε. Μπορούν να λένε ότι θέλουν εναντίον μας, αλλά σε καμία περίπτωση οι γυρολόγοι σε επίπεδο πολιτικής, δεν μπορούν να μας σχολιάσουν. Είμαστε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από την ώρα που γεννηθήκαμε και δεν λοξοδρομήσαμε ποτέ και φυσικά δεν θα το κάνουμε και τώρα. Επειδή κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, αλλάζουν, για τους δικούς τους λόγους στρατόπεδο, δεν έχουμε καμία υποχρέωση ν΄ αλλάξουμε κι εμείς. Εμείς θα στηρίζουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Περιφερειάρχη που θα στηρίζει, αλλά και τους δημάρχους που θα έχουν την στήριξη της. Αυτό δεν αρέσει σε κάποιες κυρίες και κάποια φερέφωνά τους και πήραν .....θέση για να λασπολογούν. Τους το γράφουμε από τώρα. Καμία τύχη δεν θα έχουν στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές, γιατί εκεί θα καταλήξουν, αφού ποτέ δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκλογές!!!!!

- Το τι έγινε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν θα έχει πλέον ως διοίκηση τον κ. Στούπα και τους συνεργάτες του, δεν έχει πλέον καμία σημασία, αφού τα είπε όλα ο κ. Στούπας στην πρώτη Γενική Συνέλευση και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλαμβάνουμε. Τώρα η ουσία είναι το αύριο του ΗΡΑΚΛΗ. Πολλοί λένε πως η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο και πολλοί από αυτούς λένε πως δεν θα βρεθεί λύση και η ομάδα θα διαλυθεί.

- Τιμά αυτό κάποιους; Όχι βέβαια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να συνεχίσει και μάλιστα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση να μην πέσει σε χέρια ανθρώπων οι οποίοι θα θελήσουν να την χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους.

- Την Τετάρτη θα πρέπει να πάνε στην Γενική Συνέλευση, αυτοί οι οποίοι δήλωσαν πως νοιάζονται για τον ΗΡΑΚΛΗ και να φροντίσουν να δώσουν τα ονόματα των φίλων τους, ώστε να διοικήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Δεν είναι δύσκολο. Είναι σαν να ετοιμάζουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές. Ένας θα είναι πρόεδρος και οι άλλοι μέλη του ΔΣ.

- Φίλους έχουν πολλούς και θα λέγαμε να είναι οι ίδιοι πρόεδροι ή γιατί όχι να μην προτείνουν στο γιατρό κ. Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος υπήρξε και στο παρελθόν μέλος του ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ.

- Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας του μπάσκετ η οποία τα ξημερώματα κέρδισε και απέκλεισε την Εθνική Τουρκ'ιας με 81 - 63 και τα ξημερώματα (02.05  5/7/2021) θα παίξει στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Εθνική Τσεχίας.

- Καλή Κυριακή να έχετε και τα υπόλοιπα αύριο.