Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν σκύβει το κεφάλι για να δει τι έχει μέσα στις τσέπες του παντελονιού του, γιατί ξέρει πολύ καλά τι έχει. Άλλοι έχουν χάσει την μπάλα και θέλουν ξένα χέρια, να τους χώνουν κάτι στις..... τσέπες τους.

- Καλά κάνουν αφού βρίσκουν κορόιδα, αλλά όχι και να κάνουν και δήθεν αποκαλύψεις... Ας μας πούνε λοιπόν τι σχέση μπορεί να έχει ο μεγάλος τους χορηγός, με προμήθειες και έργα σε δήμους;;; 

- Ας μας πούνε, αν οι χορηγοί τους είναι αυτοί οι οποίοι έδειξαν αχαριστία και στον κύριο Παγώνη και του έκαναν κομμάτια την παράταξή του, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές;;;;

- Αυτούς όλους η δήμαρχος κυρία Βάκα προεκλογικά τους είχε καταγγείλει ως διαπλοκή και τους έκλεισε την πόρτα του Δήμου και αυτός είναι ο λόγος που λυσσάξανε τα παπαγαλάκια τους. 

- Είναι αυτοί που εξυμνούσαν τον υποψήφιο τότε με το ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη και σήμερα ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Γιώργο Πάνο και τώρα τον έχουν βάλει στόχο, γιατί ορίσθηκε αντιδήμαρχος καθαριότητας!!! μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια λέει ο κ. Πάνος και κοιτάζει να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν κρατάει κακία σε κανέναν και ιδιαίτερα σ΄ αυτούς που δεν ζητάνε συγνώμη, αλλά βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και κατεβάζουν αναρτήσεις, γιατί είναι και γκαφατζήδες.

- Τελικά τρύπα δεν έχουν μόνο κάποιοι λουκουμάδες, αλλά και κάποιοι οι οποίοι θέλουν να είναι βουτηγμένοι στα λάδια...