Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα καλή Κυριακή και προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας. Να κλείσουμε αυτιά και μάτια για να μην ακούμε και να μην διαβάζουμε, αυτούς οι οποίοι βρίσκουν πάντα μια ευκαιρία για να πούνε και να γράψουν την εξυπνάδα τους, για να κερδίσουν τα λίγα λεπτά δημοσιότητας ή γιατί όχι να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους. Είναι αλήθεια αυτό και υπάρχει και απόδειξη. Συντεχνίες έχουν ξεσηκωθεί και κάνουν την επανάστασή τους, αφού ενώ πιστεύουν στον κορονοϊό και στηρίζουν λένε τα μέτρα, θέλουν ν΄ ανοίξουν τα μαγαζιά τους έστω για 10 μέρες, λες και ο κορονοϊός θα έχει αναστολή εργασίας και δεν θα εμφανισθεί αυτές τις μέρες!! Δεν... βλέπουν πως άλλες χώρες που άνοιξαν την αγορά, την ξαναέκλεισαν πάλι; Δεν βλέπουν πως δεν πέφτει ο αριθμός των νεκρών και των διασωληνωμένων; Ας μην γελιόμαστε. Το 80% των μαγαζιών που επιμένουν στο να ανοίξουν, είναι αυτά που "πουλούσαν" μ΄ ένα τηλεφώνημα από τον πελάτη. Μέχρι να τελειώσουμε με το θέμα του εμβολιασμού καμιά χαλάρωση των μέτρων, για να σωθούν ζωές. Όλα τ΄ άλλα σε άλλη φάση και άλλη στιγμή.

- Τυπάκο ραδιοφωνατζή καλή σου μέρα και ευχόμαστε ειλικρινά να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου, για να μπορέσεις κάποτε ν΄ απαντήσεις σε ερωτήματα και να μην μένεις μόνο σε ύβρεις και απειλές μέσα από το fb!!!! Εδώ είμαστε και θα περιμένουμε και θα ρωτάμε γιατί δεν ανοίγεις το στοματάκι σου, γι΄ αυτά που έλεγες στο πρόσφατο παρελθόν. Εμείς δεν έχουμε νομικούς συμβούλους όπως έχεις εσύ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αλλά αν είχαμε δεν θα μας επέτρεπαν ποτέ να χαρακτηρίζουμε βλάκα έναν δήμαρχο, μόνο και μόνο επειδή δεν δίνει έργα σε κολλητούς σου εργολάβους και γιατί καλεί μόνο 7 και όχι 17 ή 37!!!!!

- Τελικά τοποθετήθηκαν ή όχι οι ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στα βουνά του Δήμου Ερετρίας; Θα μας πεις μέχρι που έφτασαν "τα λάδια" που κατέβαιναν από τα βουνά και πήγαιναν σε τσέπες;;; Έφτασαν ή όχι και στις δικές σου μέσα από διαφήμιση θυγατρικής "ΟΔΟΥ";

- Τι έγινε με το ποτάμι εκεί στην Αμάρυνθο και τα όσα έλεγες για αρμόδιους της Περιφέρειας και για τα οποία σ΄ έβαλε στο παιχνίδι πρόεδρος γνωστής εταιρείας που θέλει να εξασφαλίσει δουλίτσες με τα διάφορα μπάζα;

- Πρώτα ν΄ απαντάς και μετά βρίσε όσο θέλεις. Εμείς δεχόμαστε και μηνύσεις και απειλές και ότι γουστάρεις και δεν θα έχουμε και νομικούς συμβούλους, γιατί δεν έχουμε χρήματα να τους πληρώσουμε. Εσύ που έχεις τι φοβάσαι;

- Έσκασε μύτη και το θέμα υποψηφιότητας κοινής αποδοχής για την θέση του προέδρου στην ΕΠΟ και κάποιοι μελαγχόλησαν. Ψυχραιμία κύριοι. Εμείς όταν γράφουμε κάτι, δεν το γράφουμε τυχαία. Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θ΄ αλλάξουν πολλά στο ποδόσφαιρο και φυσικά θα κλείσουν κάποια παραμάγαζα, όχι γιατί το θέλει ο Αυγενάκης και κάθε Αυγενάκης, αλλά γιατί θα πρέπει το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στα γήπεδα και όχι να το παίζουν στα γραφεία της ΕΠΟ και των Ενώσεων, αλλά και των ΠΑΕ.

- Ποδόσφαιρο παίζουν οι ομάδες και όχι αυτοί που είναι στα γραφεία τους και εισπράττουν από τις ομάδες. 

- Σε δύσκολη θέση "ο χορηγός", ο οποίος βάζει παπαγαλάκια "να χτυπούν" την δήμαρχο κυρία Βάκα, μόνο και μόνο γιατί δεν τον έχει ως αποκλειστικό προμηθευτή του Δήμου!!! Αυτά παθαίνει όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους. Έφτασαν καταγγελίες στ΄ αυτιά του υπουργού και προσοχή γιατί μπορεί να ζητήσει και συστηματικό έλεγχο μετά την νέα απόφαση!!!!!

- Κυριακή σήμερα και πάμε χαλαρά. Από αύριο επιστρέφει η κανονική ροή, αλλά και πάλι ήρεμα αφού φτάσαμε στο 11 και σήμερα για να γιορτάσουμε την Γέννηση Του Χριστού μας. Καλά Χριστούγεννα.