Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

....η άποψή μας

 - Μπορεί ο ΣΕΓΑΣ να κοιτάζει το πως θα έχει τα δικά του έσοδα, αλλά θα πρέπει να σκεφτεί και τους αθλητές και τα σωματεία. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει ένας αθλητής σε πρωταθλήματα Κ18, Κ16 ή Κ14 και ο ΣΕΓΑΣ να μην επιτρέπει να έχουν οι αθλητές έναν χορηγό στην μπλούζα ή στο σορτσάκι τους. 
Λένε πως ο ΣΕΓΑΣ έχει τους δικούς του χορηγούς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ας τους έχει στο στάδιο, ας τους έχει στην τηλεόραση, ας τους έχει όπου θέλει. Γιατί να κάνει κουμάντο και να απαγορεύει το να έχει το..... σωματείο ή και ο ίδιος αθλητής έναν χορηγό;
Ξέρουμε όλοι πως για να προχωρήσει ένας αθλητής, πρέπει να έχει τον χορηγό του, γιατί διαφορετικά δεν θα προχωρήσει, εκτός κι αν έχει η οικογένειά του την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει συνεχώς.
Κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει λοιπόν και ο ΣΕΓΑΣ να επιτρέψει σε όλους τους αθλητές στα πανελλήνια πρωταθλήματα να έχουν τους χορηγούς τους.
Και κάτι ακόμη.
Ο ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε οι πανελλήνιοι αγώνες όλων των κατηγοριών να μεταδίδονται τηλεοπτικά έστω και από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube. Τελευταία διαπιστώνουμε πως υπάρχει μια αδιαφορία και μάλλον έχει να κάνει με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Αν αυτό ισχύει ας γίνουν περικοπές αλλού και όχι στα τηλεοπτικά των πανελληνίων αγώνων.