Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Ο Αντώνης Αυλωνίτης κερδίζει "την άνοδο"  στις κατηγορίες της διασκέδασης και προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους να δώσουν το ραντεβού τους στο μπουζουκάδικο "άνοδος live" που είναι έτοιμο να τους διασκεδάσει και να κάνει όμορφες τις νύχτες τους. Το θερμόμετρο ανεβαίνει την ημέρα εξ αιτίας του καύσωνα, αλλά πληροφορίες μας λένε πως θα χτυπήσει κόκκινο και στο "άνοδος live" αφού το πρόγραμμα είναι φανταστικό, αλλά έχουν δώσει ραντεβού εκεί και γνωστές κυρίες και.... γνωστοί κύριοι, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα ξεφαντώσουν.

- Μπορεί κάποιοι να θέλουν να κάνουν κακό σ΄ ένα επιχειρηματία και να λένε διάφορα για την θάλασσα προς την παραλία του Βασιλικού, αλλά έχουν άδικο και το άδικο θα γυρίσει εναντίον τους. Η θάλασσα είναι καθαρότατη και άφοβα μπορεί ο καθένας να πάρει την οικογένειά του και να πάει να κάνει το μπάνιο του και να απολαύσει τον καφέ του ή ότι άλλο θέλει στο 
Dodos summer Club. Το περιβάλλον είναι υπέροχο, αφού είσαι κάτω από την σκιά των δένδρων και δίπλα στο κύμα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πλέον Αθλητικός Σύλλογος, είναι ομάδα και όχι καφενείο για να μπαινβγαίνει ο καθένας και να εκδηλώνει τις προτιμήσεις του. Στα καφενεία παραγγέλνεις τον καφέ, όπως τον γουστάρεις. Μέτριο, γλυκό, ναι και όχι κλπ. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακολουθείς τους κανόνες και δεν κάνεις ότι θέλεις. Αυτό πρέπει να το έχουν καταλάβει όλοι.