Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, θα γράψουμε πως πράγματι χθες είχαμε μια κινητοποίηση κόσμου στο Μαντούδι, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με το ότι πήγε στην περιοχή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μίλτος, όπως νόμιζαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά γιατί πήγε εκεί για να ξεκινήσει τις διακοπές του ο γνωστός προπονητής κύριος Γιώργος Λάμπρου. Τον υποδέχθηκαν οι φίλοι του, ακόμη και με σκάφη μέσα από την θάλασσα, αφού ως γνωστόν θ΄ αρχίσουν πλέον οι βόλτες στα νησάκια του Αιγαίου και ....φυσικά το ψάρεμα. Αυτά για να μην λένε ότι θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι.

- Φυσικά και πιστεύουμε στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, φυσικά και πιστεύουμε σε πολλούς από τους συνεργάτες της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όταν εντοπίζουμε λάθη δεν θα τα γράφουμε. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ χειροκροτητές και φυσικά ποτέ πληρωμένοι εργολάβοι της ενημέρωσης. Εμείς δεν πίνουμε τον καφέ μας με την δήμαρχο, ούτε τρέχουμε πίσω από τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες τους. Είμαστε εδώ και θα ασκούμε κριτική και θα σχολιάζουμε. Με τον τρόπο μας βοηθάμε να πετύχουν το έργο τους.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Στηρίζουμε λέει τον δήμαρχο κύριο Ψαθά και όχι την κυρία Γκόγκου. Συγνώμη, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο. Οι εκλογές τελείωσαν και δήμαρχος εκλέχθηκε ο κ. Ψαθάς. Υπάρχει κάποιος που δεν το κατάλαβε; Όταν τελειώνουν οι εκλογές, ο καθένας στηρίζει την προσπάθεια να γίνου έργα στην περιοχή και όχι να μην γίνουν. Οι δημότες επέλεξαν αυτό να το διαχειριστεί ως δήμαρχος ο κ. Ψαθάς μέχρι το 2023. Αυτοί θ΄ αποφασίσουν αν και ποιος θα είναι δήμαρχος και στην συνέχεια.

- Φυσικά και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με την κυρία Γκόγκου η οποία κατά την άποψή μας, ακολουθεί λάθος πρακτική, με κραυγές και καταγγελίες οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές από τις αστοχίες της κυρίας Γκόγκου, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δίνουμε εξηγήσεις για την δική μας στάση και κριτική.

- Εμείς όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, αν χρειασθεί θα πάρουμε θέση όπως κάνουμε πάντα. Αν πάντως δεν βρεθεί άλλο πρόσωπο, ο κ. Ψαθάς θα είναι δήμαρχος όσα χρόνια θα θέλει ο ίδιος.