Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προσοχή μεγάλη γιατί ο καύσωνας δημιουργεί πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ας μείνουν στα σπίτια τους για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, αλλά κανείς δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένος στον ήλιο και να μην σας ξεγελάει το ότι κάποιος είναι νέος ή οτιδήποτε άλλο. Στη θάλασσα να πάτε, αλλά σε σκιές και όχι ηλιοθεραπεία με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Προσοχή μεγάλη και περάστε τις ώρες σας..... σε κλιματιζόμενους χώρους. Καύσωνας είναι θα περάσει.

- Παντού καύσωνας και στα Ψαχνά χθες το θερμόμετρο έδειχνε παγωνιά και  ιδιαίτερα εκεί στον χώρο του Γυμνασίου των Ψαχνών, όπου μια παρέα ανθρώπων κλήθηκε να συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά αποδείχθηκε πως η παρέα αυτή ήταν πάρα πολύ μικρή, αφού οι πολλοί αδιαφόρησαν και προφανώς δεν θέλουν αυτή η ομάδα, να συνεχίσει να υπάρχει. Σε λίγο περισσότερα.

- Όλα μαζεμένα έπεσαν, αφού αυτό το Σάββατο έχουμε το μπουζουκάδικο "άνοδος live" να ξεκινάει το Καλοκαιρινό του ταξίδι και να βάζει φωτιές στην πίστα, αλλά και το "SANTAN CAFE" στην πλατεία των Ψαχνών να διοργανώνει μια υπέροχη βραδιά με ζωντανή μουσική και φυσικά με εκλεκτές παρέες. Καλή διασκέδαση.

- Όταν είσαι αυτοδιοικητικός, θα πρέπει να προσέχεις και να μην λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι χωρίς να το βουτήξεις στο μυαλό. Δεν ξέρουμε ποιοι καθοδηγούν την κυρία Τζοβάννα Γκόγκου σε θέματα που αφορούν τον Δήμο, αλλά ν΄ αλλάξει αμέσως τον επικοινωνιολόγο της, γιατί όχι μόνο είναι λαϊκιστής χειρίστου είδους, αλλά είναι και επικίνδυνος για την ίδια.

- Δεν θα γράψουμε περισσότερα σήμερα, γιατί θα περιμένουμε από την ίδια να βρει την δύναμη να ζητήσει δημόσια συγνώμη γι΄ αυτά που είπε χθες στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών ή να παραιτηθεί από την θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

- Όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο προτρέπει άλλο σε παράνομες και καταδικαστέες πράξεις και το κατηγορεί, γιατί δεν τις κάνει και μάλιστα δημόσια, ευκολάκι είναι να κατηγορηθεί και να φτάσει σε σημείο να εκπέσει του αξιώματός της.

- Η κυρία Γκόγκου με τα όσα είπε χθες δημόσια στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, διέπραξε αδίκημα, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τα όσα σωστά και με σωστό τρόπο είπε ο κ. Γιώργος Στούπας για όλους όσους ένα χρόνο πριν είχαν δεσμευτεί για πολλά και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αλλά και στην προσπάθειά της να τα ρίξει όλα στον δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος φυσικά έχει ευθύνες στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά με τα όσα είπε η κυρία Γκόγκου, δεν τον κρέμασε στα μανταλάκια, αλλά του έδωσε την πάσα για να την κρεμάσει αυτός.