Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Άρχισε τις ανανεώσεις συνεργασιών ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά άρχισε από τον προπονητή κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη. Δεν πιστεύουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αποδυναμωθεί, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ομάδα. Φυσικά θα χρειασθεί να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του. Διοίκηση και προπονητής έχουν γενικώς άψογη συνεργασία και η ομάδα δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία ευχόμαστε στην διοίκηση και τον.... προπονητή, γιατί πραγματικά έχουν την ομάδα σε λιμάνι που δεν το χτυπάνε οι άνεμοι, κάτι που είχε να συμβεί πολλά πολλά χρόνια.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έβαλε ψηλά τον πήχη και θα περιμένουμε να δούμε αν θα μπορέσει να περάσει από πάνω. Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Δεν τα βγάζουμε από το  μυαλό μας αυτά και ευχόμαστε να μην βγούνε να μας διαψεύσουν κάποιοι. 

- Πόσο μεγάλο θύμα της αυταρέσκειάς του μπορεί να είναι κάποιος, όταν θέλει να εμφανίσει τον εαυτό του ως ποδοσφαιρικό παράγοντα και πληρώνει πολύ περισσότερα από ομάδες που κατακτούν πρωταθλήματα και παίζουν και στην Ευρώπη; Πως είναι δυνατόν ο μπουνταλάς παράγοντας να πληρώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που ας πούμε παίρνει αρχηγός στην ομάδα του ΠΑΟΚ;;;; Μεγάλε, συνέχισε μπορείς.