Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 - Μπορείτε να λέτε όσα θέλετε, αλλά εμείς το έχουμε δηλώσει, χρόνια πριν. Βγάζουμε το καπέλο στον κ. Γιώργο Στούπα, τον πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ούτε ως αστείο δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ερμηνεύσουμε δηλώσεις του. Δεν μπορείς εύκολα να ερμηνεύσεις τον κύριο Στούπα, εκτός κι αν μελετήσεις για πολύ καιρό τις δηλώσεις και τις πρακτικές του. Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Η ομάδα λένε πως είναι των Ψαχνών, άρα.... θα πρέπει να την πληρώνουν τα Ψαχνά γενικώς και όχι ο Στούπας με 2 - 3 συνεργάτες του.

- Γιατί λοιπόν να μην πάρει το όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟΥΠΑ; Η απογοήτευση του προέδρου είναι μεγάλη. Μπορεί ο ίδιος να μην το δηλώνει, για να μην στενοχωρηθούν οι πολλοί, οι οποίοι ξέρουν να λένε πολλά, αλλά να μην κάνουν ούτε την αυτοκριτική τους. Το πρωτάθλημα που τελείωσε, δεν το πήρε κανείς και απλά το έχασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.

- Οι ευκαιρίες ήταν πολλές και χάθηκαν όλες. Χάθηκε η ευκαιρία στον αγώνα με ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ (1- 1), χάθηκε η ευκαιρία στον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ (0 - 0) και φυσικά χάθηκαν τα πάντα στον αγώνα με τον ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ (3 - 1). Κάποιοι λένε διάφορα, αλλά δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ γι΄ αυτή την ομάδα και κάποιοι άλλοι λένε περισσότερα και είναι αυτοί που κέρδισαν λίγα ή πολλά από τον ΗΡΑΚΛΗ.