Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Και σήμερα έχουμε αγώνες στίβου στον Άγιο Κοσμά, για την κατηγορία Κ16 του 5ου Ομίλου σ΄ ένα όμιλο που συμμετέχουν τα σωματεία της Εύβοιας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα παιδιά που θα αγωνισθούν σήμερα και μακάρι η Εύβοια να κερδίσει μετάλλια και τα παιδιά να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
Ο στίβος έχει ταλέντα, αλλά δυστυχώς ο χρόνος "τα εξαφανίζει".  Ξέρουμε όλοι το γιατί, αλλά μάλλον δεν κάνουμε τίποτα.
Από την πολιτεία, τον ΣΕΓΑΣ, την τοπική και περιφερειακή .....αυτοδιοίκηση, αλλά και τους συλλόγους, καλό θα είναι να γίνουν βήματα, ώστε τα ταλέντα να προχωρούν και να μην αποχωρούν.

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι λένε αυτοί οι οποίοι δεν έπεισαν τον κόσμο και δεν πήραν την εντολή να διοικήσουν δήμους και περιφέρεια και αφού απέτυχαν να συνδιοικήσουν, ανοίγουν το στόμα τους και ρίχνουν λάσπη, σ΄ αυτούς που εμπιστεύθηκε ο λαός. Αυτά τα πρόσωπα πάνε πακέτο με τους εργολάβους της ενημέρωσης.

- Έχουμε και τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΝΕ τον κ. Ανδρέα Παπανδρέου, να λαϊκίζει και να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό της χώρας και περιμένει μετά να τον σεβαστούν οι άλλοι. Κύριε Ανδρέα, γίνατε φανατικός οπαδός του Αλέξη, αλλά πραγματικά πρέπει να καταλάβετε πως δεν είσθε σε θέση να μιλάτε εσείς για πολιτική.

- Τι ώρα άρχισε τελικά η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων και η κυρία Γκόγκου, έκανε ερωτήσεις εκτός ημερήσιας διάταξης μέχρι που το ρολόι έδειξε 19:10. Σχεδόν 30΄ ερωτήσεις;;;;;  Μέχρι επιτροπή ζήτησε για να διεκδικήσει μπλε σημαία ο Δήμος σε κάποιες παραλίες!!!! Κυρία Γκόγκου, για Γαλάζια Σημαία μιλάμε και όχι για μπλε. Μπλε ήταν οι σχολικές ποδιές που φορούσαν τα κορίτσια στο σχολείο στην δική μου εποχή!!!!!

- Πάντως ο δήμαρχος κ. Ψαθάς ευχήθηκε στην κυρία Γκόγκου και διευθύντρια, αφού είναι πλέον σε οργανική θέση στο Λύκειο Ψαχνών. Ο δήμαρχος πάντως πήρε τον λόγο στις 20:15 για να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν πέσει σαν χαλάζι για 1 ώρα και 30΄!!!!!