Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καύσωνας ήταν και πέρασε κι αυτός, αφού πιστεύουμε πως η χθεσινή μέρα ήταν το ταβάνι του. Είναι αλήθεια πως εκτός από τους ανθρώπους που ενόχλησε αυτός ο καύσωνας, ενόχλησε γενικώς και τα κηπευτικά, στα οποία έκανε ζημιές. Δεν πειράζει όμως. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά. Καλά πάντως δεν πάνε αυτοί οι οποίοι προσπαθούν και κάνουν ότι μπορούν για να δυσκολέψουν την δημοτική αρχή στο Δήμο Χαλκιδέων ώστε να μην κάνει έργο. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν αντιπολίτευση και για την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου!!! Μιζέρια λοιπόν και όλα δείχνουν πως κάποιοι είναι .....πολύ ενοχλημένοι για το έργο της Δημοτικής αρχής.

- Η στάση και τα όσα λέει ο κ. Καραμούζης της παράταξης του κ. Καθαροσπόρη, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού φαίνεται πως επέλεξε από την αρχή να κερδίζει τα 5΄ δημοσιότητας κάνοντας διάφορες καταγγελίες, οι οποίες στο τέλος καταλήγουν "στον ίδιο κουβά" που καταλήγουν και οι περισσότεροι που παίζουν ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή άλλα τυχερά παιχνίδια. 

- Για το θέμα όμως της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου, από την γνωστή εταιρία ΣΠΕΝΤΖΟΣ, δεν πιστεύαμε στην αντίδραση Καλαθέρη, ο οποίος αφού δεν βρήκε κάτι άλλο να καταγγείλει, τα έβαλε και με την προσωπική του κουλτούρα και φρόντισε ώστε να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του. Κύριε Καλαθέρη, κάτι πρέπει να κάνετε κι εσείς ώστε να δείξετε πως είσθε στην γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.

- Πάντως πληροφορίες λένε πως η πρώτη ταινία που θα δούμε αυτό το Καλοκαίρι στον Δημοτικό Κινηματογράφο Χαλκίδας, θα είναι το γουέστερν, "ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" και σ΄ αυτή την προβολή η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρξει και μια προβολή ακόμη με ελεύθερη είσοδο, για όλους όσους είναι αντιστασιακοί, όχι σε περίοδο χούντας ή προς τους ΝΑΖΙ, αλλά για την λειτουργία του Θερινού σινεμά.

- Να και το σλόγκαν που κυκλοφόρησε μόλις χθες στην πιάτσα, για Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης και το οποίο θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. "Τρέχω με 1.000 (χίλια)" Γιατί όμως του άρεσε; Γιατί απλά θέλει να ξεπεράσει τους 1000 σταυρούς προτίμησης, αφού στις εκλογές του 2019 είχε 919 σταυρούς.