Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

" ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει γράψει την δική του ιστορία, αλλά τώρα πλέον οι πρωταγωνιστές, αυτοί δηλαδή που πήραν στις πλάτες τους την ομάδα, δήλωσαν καθαρά πως σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίσουν στα διοικητικά του σωματείου. 
Καθαρές κουβέντες ακούσαμε στην Γενική Συνέλευση από τον κύριο Γιώργο Στούπα, ο οποίος απευθύνθηκε σε όλους και το ξεκαθάρισε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσει ο ίδιος και οι βασικοί του συνεργάτες, στα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, γιατί απλά όλοι έμειναν στις υποσχέσεις και φυσικά δεν έκαναν τίποτα από αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν.
Τι περισσότερο να γράψουμε τώρα εμείς; Ελάχιστοι συμμετείχαν σ΄ αυτή την Γενική Συνέλευση, από την οποία απουσίαζε και ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς. Όπως είπε συνεργάτης του και αντιπρόεδρος της ΔΙΚΑΔΗΜΕ ήξερε πως η Γενική Συνέλευση θα άρχιζε στις 19:00 και όχι στις 20:00 και είχε άλλη υποχρέωση. Αν αυτά είναι λόγια του δημάρχου, τότε αυτά είναι ψεύτικα, αφού και στις 19:00 να άρχιζε, δεν..... θα τελείωνε στις 20:00 οπότε δεν έπρεπε να προγραμματίσει κάτι άλλο και μάλιστα την στιγμή που η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ μετέφερε την ΓΣ από την Δευτέρα που αρχικά είχε ανακοινωθεί στην Τετάρτη, επειδή είχε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δήμαρχε έκανες φάουλ, αλλά σε κάλυψε η κυρία Γκόγκου με τον τρόπο της, αφού το δικό της φάουλ τα είχε όλα, ήταν εντός περιοχής και φυσικά πέναλτι το οποίο κατέληξε γκολ στα δικά της δίχτυα.
Για γέλια είναι όλα αυτά, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι πλέον για κλάματα και απομένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος να τον πάρει από το χέρι, γιατί όπως είπε ο δικηγόρος κ. Θέμης Κοντσιλίδης δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια και θα πρέπει στην επόμενη Γενική Συνέλευση η οποία ορίσθηκε για την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 να βρεθεί διοικητική λύση, διαφορετικά η ομάδα θα πάει στο πρωτοδικείο και τα δικαστήρια θα ορίσουν προσωρινή διοίκηση, η οποία δεν θα έχει πολλές δυνατότητες και θα πρέπει σε εύλογο διάστημα να πάει το σωματείο σε εκλογές.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν είναι η ομάδα της γειτονιάς και δεν αξίζει τέτοιας τύχης. Είναι στην Γ΄ Εθνική και πρέπει όχι μόνο να παίξει σ΄ αυτή, αλλά και να παραμείνει στην κατηγορία, μήπως κάποια στιγμή βρεθεί μια οικονομική λύση και κάνει το άλμα προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στούπας δύσκολα θα βρεθεί και χθες τον ακούσαμε και διαπιστώσαμε πως είναι αποφασισμένος και δεν θ΄ αλλάξει την απόφασή του για κανέναν λόγο.
Δεν ξέρουμε λοιπόν ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι περιμένουν τον διορισμό τους ως προσωρινή διοίκηση, αλλά δεν είναι τιμή για τον ΗΡΑΚΛΗ να φτάσει στο πρωτοδικείο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είναι βέβαιο πως ούτε την Τετάρτη θα αποκτήσει διοίκηση. Ας βρεθεί όμως κάποιος να δείξει ενδιαφέρον και ας καθυστερήσει μια εβδομάδα ακόμη η συγκρότηση ψηφοδελτίου.