Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ας συνεχίσουν κάποιοι να λένε ΟΧΙ στο εμβόλιο, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως και το κράτος έχει δικαίωμα να πει ΟΧΙ στα δικά τους θέλω. Όταν έχεις την βλακεία μέσα σου και για κάποιους λόγους σ΄ έχει επηρεάσει και θέλεις να βοηθάς τον κορονοϊό να εξαπλωθεί, δεν είναι δυνατόν μετά να ζητάς από το κράτος να σε βοηθήσει είτε σε θέματα υγείας, είτε σε οικονομικά θέματα και ταυτόχρονα να σου επιτρέπει να πας εκεί όπου θα δημιουργήσεις προβλήματα σε.... άλλους. Έχει δικαίωμα να μην σου επιτρέψει να πας εκεί όπου πάνε αυτοί που έκαναν το εμβόλιο κι εσύ τους χαρακτηρίζεις πρόβατα. Αποφάσισε λοιπόν και άφησε στην άκρη τις εξυπνάδες και τις κουτοπονηριές.

- Πρέπει ν΄ απαντήσουμε στον αναγνώστη ο οποίος έκανε ένα σχόλιο σε δικό μας σχόλιο για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, τον δήμαρχο κ. Γιώργο Ψαθά, την κυρία Γκόγκου Τζοβάνα και τον κ. Ανδρέα Κουλοχέρη. Εμείς γράψαμε:

 Αύριο Σάββατο  θα επανέλθουμε με την άποψή μας  για ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ - ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΘΑ - ΤΖΟΒΑΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥ - ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ.
Όταν γράφουμε αλήθειες δεν φοβόμαστε να τις επαναλάβουμε.
Εμείς δεν βάζουμε τίποτα στην ζυγαριά.
Ο Στούπας, ο Γκαλούφας, ο Σίδερης δεν είναι ούτε δήμαρχοι, ούτε σύμβουλοι 
της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης,  ούτε υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά σήκωσαν στις πλάτες τους  τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Είναι ντροπή να λέει ο κ. Στούπας το "είμαστε μαλάκες" και την ίδια ώρα η κυρία Γκόγκου να του ζητά να συνεχίσει!!!
Δηλαδή να συνεχίσει να είναι μαλάκας;
Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς λέει πως ότι μπορούσε έκανε.
Δεν ξέρουμε τι τελικά έκανε.
Τον περιμένουμε να πάρει θέση  και να πει τι έγινε και δεν έγιναν αυτά που έπρεπε 
για το γήπεδο και φυσικά τι έγινε με το οικονομικό.

- Τι έγραψε στο σχόλιό του ο αναγνώστης;
Giorgos Nikou
Κε Γκάρα ξεπεράσατε ακομα και τον καφετζή του survivor την έχεις γυρήσει για τα καλά τη μπιφτέκα .....πολύ κωλοτουμπα τώρα τελευταία γιατί άραγε??? 🤔🤑🤑 

- Αγαπητέ κύριε Νίκου, η βιασύνη δεν κάνει καλό. Για ποια μπιφτέκα μιλάς; Για ποια κωλοτούμπα να συζητήσουμε; Κάναμε κωλοτούμπα στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ, του Στούπα, του Γκαλούφα, του Σίδερη και των συνεργατών τους στην διοίκηση της ομάδας;

- Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μας εξηγήσεις τι εννοείς. Αν εννοείς πως σχολιάζουμε αρνητικά τα όσα κάνει η κυρία Γκόγκου, επέτρεψέ μας να σου απαντήσουμε όπως πρέπει. Η κυρία Γκόγκου έχει την δική της άποψη, αλλά δεν έχουμε καμία απολύτως υποχρέωση να στηρίξουμε αυτά που εμείς θεωρούμε λάθη και κακή πολιτική στάση.
Οι εκλογές κύριε Νίκου έχουν τελειώσει το 2019. Εμείς δεν είμαστε ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την συμπολίτευση. Είμαστε με το να γίνουν έργα στο Δήμο και φυσικά να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών.
Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, οι δημότες θα κρίνουν.

- Αγαπητέ κύριε Νίκου, εμείς ακούσαμε τον πρόεδρο κ. Γιώργο Στούπα, να λέει πως πριν ένα χρόνο συναντήθηκαν άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ με τον κ. Ψαθά, την κ. Γκόγκου και τον κ. Κουλοχέρη. Τους υποσχέθηκαν κάποια πράγματα, δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν και δυστυχώς δεν το έκαναν. Μήπως πρέπει να τους χειροκροτήσουμε;

- Σχολιάσαμε την κυρία Γκόγκου, γιατί στην τοποθέτησή της στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ξέφυγε. Ένα πολιτικό πρόσωπο, θα πρέπει πρώτα να αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες και μετά να ζητάει ευθύνες από άλλους. Ένα πολιτικό πρόσωπο, δεν μπορεί να λέει δημόσια, πως ο δήμαρχος έπρεπε να κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τους εργολάβους!!!!

- Κύριε Νίκου, εμείς έχουμε άποψη και δεν σερνόμαστε πίσω από την άποψη της κυρίας Γκόγκου και κανενός άλλου. Όλοι κρινόμαστε. Αν εσύ συμφωνείς με την δημόσια τοποθέτηση της κυρίας Γκόγκου, τότε να ξέρεις πως βοηθάς απίστευτα τον κ. Ψαθά. Αυτά που είπε η κυρία Γκόγκου, τα παίρνει ο κ. Ψαθάς και τα μεταφέρει στους δημότες. Στο τέλος αυτοί θ΄ αποφασίσουν.

- Στο θέμα της κωλοτούμπας δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, γιατί ούτε στο σχολείο την ώρα της γυμναστικής δεν μπορούσαμε να κάνουμε κωλοτούμπες. Στο θέμα της μπιφτέκας, μπορεί να μην είμαστε καλοί ψήστες, αλλά γνωρίζουμε πολλούς "μπιφτεκάδες" οι οποίοι ναι μεν έχουν χαθεί από την πιάτσα, αλλά κάτι θα κάνουμε για να πας να πάρεις μαθήματα.

- Το Σαββατοκύριακο πάμε χαλαρά, για να μην σας κουράσουμε. Ρίξτε την βουτιά σας στις παραλίες και προσέξτε την υγεία σας.