Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Πάμε Ψαχνά

 
- Σας υποσχεθήκαμε να γράψουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τους αυτοδιοικητικούς κ. Ψαθά, κυρία Γκόγκου και κύριο Κουλοχέρη και αυτό θα κάνουμε.
Εμείς όπως είναι γνωστό, έχουμε δηλώσει πως δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Στούπα Γιώργο και τους συνεργάτες του, γιατί απλά δεν φτάσαμε στο ποδοσφαιρικό επίπεδο του κυρίου Στούπα. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, εμείς το πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να το πιστεύουμε.
Τι είπε λοιπόν ο κ. Στούπας στην Γενική Συνέλευση;
Είπε πως δεν βοήθησε κανείς και πως ενώ Ψαθάς, Γκόγκου και Κουλοχέρης δεν κράτησαν τον λόγο τους. 
Περιμένουμε την απάντηση Ψαθά και θα την σχολιάσουμε.
Απάντησε η κυρία Γκόγκου και είπε αυτά που είπε και αυτό σχολιάσαμε, γιατί πρέπει να μάθει πως υπάρχουν πράγματα που τα κάνεις χωρίς να τα λες και άλλα που τα λες και δεν τα κάνεις. Η κυρία Γκόγκου, αυτό δεν το ήξερε, αλλά τώρα σίγουρα το έμαθε και θα χρειασθεί τώρα να βρει πως θα διορθώσει το.....ατόπημά της.
Αυτό που δεν το χωράει το μυαλό μας, είναι το απευθύνθηκε στον κ. Στούπα και τους συνεργάτες του και τους ζήτησε να συνεχίσουν να είναι "μαλάκες"!!!!
Δεν μπορεί να είσαι πολιτικό πρόσωπο, να έχεις υποσχεθεί να στηρίξεις τον ΗΡΑΚΛΗ και την διοίκηση Στούπα, να μην το κάνεις και να έχεις το θράσος να τους ζητάς να συνεχίσουν.
Γκόγκου και Κουλοχέρης, έκαναν δεκάδες ερωτήσεις προς τον δήμαρχο τα τελευταία 2 χρόνια και δεν θα βρείτε ούτε μία ερώτηση για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Πότε πίεσαν τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, για τον ΗΡΑΚΛΗ;
Ας δώσουν στην δημοσιότητα ένα έγγραφο με το οποίο να ζητούσαν κάτι για τον ΗΡΑΚΛΗ. 
Ας μη γελιόμαστε. Δεν έκαναν τίποτα απολύτως.
Για ποιους εργολάβους μιλάει η κυρία Γκόγκου;
Γι΄ αυτούς που κατήγγειλε η ίδια; Έβγαινε κάθε μέρα στον ραδιοφωνατζή, ο οποίος βγάζει σπυράκια όταν ακούει για ΗΡΑΚΛΗ και ούρλιαζε για δήθεν σχέσεις Ψαθά με εργολάβους και για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Κυρίες και κύριοι στα θέματα της επικοινωνίας, κάτι μάθαμε κι εμείς και επιτρέψτε μας, να μην περιμένουμε μαθήματα από ανθρώπους που εχουν μεσάνυχτα.
Ρωτάμε λοιπόν.
Αν ο κ. Ψαθάς ακολουθούσε την πρόταση της κυρίας Γκόγκου και ζητούσε λεφτά για τον ΗΡΑΚΛΗ από τους εργολάβους, ποιος μας λέει πως η κυρία Γκόγκου δεν θα τον κρεμούσε στα μανταλάκια;
Η κυρία Γκόγκου πρέπει να ξέρει πως ο ραδιοφωνατζής που της δίνει μικρόφωνο και λέει αυτά που λέει, ούρλιαζε εναντίον του ΗΡΑΚΛΗ και του πρώην δημάρχου κυρίου Μπουροδήμου, για μια χορηγία που είχε δώσει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και πίεζε καθημερινά τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, να πάει το θέμα στον εισαγγελέα κλπ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς είμαστε με τον Στούπα και τους συνεργάτες του και θα γράψουμε πως ο δήμος θα μπορούσε να βοηθήσει πληρώνοντας τις μετακινήσεις και κάποια άλλα πράγματα. Τουλάχιστον 20.000 ευρώ θα ήταν μια μεγάλη ανάσα για τον ΗΡΑΚΛΗ. Ο δήμαρχος λέει πως έβγαλε τώρα 8.000 ευρώ και πλήρωσε και κάποιες μετακινήσεις τελευταία. Θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε επίσημα τον δήμαρχο κ. Ψαθά και φυσικά θα σχολιάσουμε και τα όσα θα πει.
Λοιπόν τώρα η ουσία είναι μία.
"Οι μαλάκες τελείωσαν". Ο Στούπας και οι συνεργάτες του αποτελούν παρελθόν ως διο΄κηση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Θα υπάρξει λύση;
Εμείς λέμε ΝΑΙ, τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια.
Αυτοί που αγαπάνε όπως λένε τον ΗΡΑΚΛΗ ας το αποδείξουν.
Ας βρούνε κάποια άτομα η κυρία Γκόγκου, ο κ. Κουλοχέρης, ή ο κ. Ψαθας, ας είναι και οι ίδιοι μέλη του ΔΣ, αλλά και φίλοι τους επιχειρηματίες, για να κρατήσουν ζωντανό τον ΗΡΑΚΛΗ.
Τα υπόλοιπα είναι λόγια.