Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Σήμερα θα ολοκληρωθούν οι αγώνες στίβου της κατηγορίας Κ16 για τον 5ο όμιλο και το ενδιαφέρον μετά θα στραφεί στους αγώνες Κ18 που θα διεξαχθούν στο Βόλο στις 10 & 11 Ιουλίου 2021. Να ευχηθούμε του χρόνου να φιλοξενηθούν αγώνες Κ16 ή Κ18 στο Στάδιο της Χαλκίδας και μέχρι τότε, ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχει αλλάξει η εικόνα του προς το καλύτερο. Τα έργα για τα οποία όλοι έλεγαν πως θα ολοκληρωθούν, τελικά δεν ολοκληρώθηκαν και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κύριος Γαλάνης, θα πρέπει να φροντίζει ώστε να γίνουν πράξη τα λόγια... και οι δεσμεύσεις του.

- Βροχή πέφτουν οι ανακοινώσεις ομάδων, όχι για μεταγραφές, αλλά για ποδοσφαιριστές που απλά συνεχίζουν με την ομάδα τους. Κάτι είναι κι αυτό, αλλά φανταστείτε τι θα γίνει αν η κάθε ομάδα έβγαζε χωριστές ανακοινώσεις για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θα είχαμε τουλάχιστον 16 Χ 20 = 320 ανακοινώσεις μόνο για την Α΄ Κατηγορία.

- Καλό κι αυτό. Πρόεδρος στέλνει πρόεδρο άλλης ομάδας να πάει στα Ψαχνά για να πάρει τον ΗΡΑΚΛΗ!!!!! Άντε να το δούμε κι αυτό και δεν θα περιμένουμε κάτι άλλο.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων υπάρχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καμιά Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να προσπαθήσει να τον αδικήσει. Όποιοι μέχρι σήμερα το επιχείρησαν το πλήρωσαν και σήμερα είναι στην αντιπολίτευση ή και στα σπίτια τους. Η σημερινή δημοτική αρχή, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος και πάντα θα δείχνει τον σεβασμό σ΄ αυτή την ομάδα.