Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι τα θες τι τα γυρεύεις αγαπητέ μας κύριε. Εμείς κάποιους ανθρώπους, παράγοντες του ποδοσφαίρου και της αυτοδιοίκησης δεν τους "πουλάμε" για κανέναν λόγο.  Είναι αρχή μας να μην αδειάζουμε αυτούς που κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας και την εκτίμησή μας. Μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά είναι σημαντικοί.
Ξέρουν πως όταν μας χρειαστούν θα είμαστε δίπλα τους σε ότι κι αν κάνουν.
Εμείς δεν είμαστε ούτε μοναδικοί, ούτε παριστάνουμε τους κορυφαίους. Μικρή η δύναμή μας, αλλά σίγουρα σταθερή και.... παρεμβατικοί. Δεν φοβόμαστε να γράψουμε δημόσια την άποψή μας γι΄ αυτούς, ακόμη και όταν δεν είναι σε θέσεις εξουσίας, ακόμη κι όταν βρίσκονται απέναντι σε συκοφάντες δήθεν φίλους τους.
Δεν θα γράψουμε τα ονόματά τους, αλλά τέτοιοι βρίσκονται και στην Περιφερειακή αρχή και στην δημοτική αρχή και στις ομάδες και στην ΕΠΣΕ.
Σ΄ αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους πιστεύουμε και γι΄ αυτό θα τους στηρίξουμε σε κάθε τους βήμα.
Για τους άλλους, τους δήθεν δηλαδή και γι΄ αυτούς που "αγοράζουν" ακόμη και την καλημέρα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μας έχουν δίπλα τους, ακόμη κι αν φτάσουν στο φεγγάρι.
Αυτοί στο κάτω κάτω δεν θα μας χρειασθούν, γιατί δεν αντέχουν την αλήθεια, πληρώνουν για να ζούνε στο συννεφάκι τους και η πληρώνουν για να έχουν χειροκροτητές ή κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι, για να έχουν μια θεσούλα.