Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

...σφηνάκια

 - Ακόμη κα την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στην παραλία της Χαλκίδας, δεν αντέχουν να τον βλέπουν να λειτουργεί και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να βάλουν τρικλοποδιές. Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, ο θερινός κινηματογράφος θα λειτουργήσει για τα επόμενα χρόνια. Θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει για να μην έχετε να λέτε, αλλά θα πρέπει στο μέλλον να κάνετε καταγγελίες και για τους φίλους σας που ότι κάνουν το κάνουν.... παράνομα και φορώντας διάφορους μανδύες.

- Ένα μήνυμα προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη. Μη μασάτε και να μην σας στενοχωρεί η θέση κάποιων οι οποίοι θέλουν μέσα από καταγγελίες να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αφήστε τους γιατί από αυτούς κάποιοι θέλουν να δείξουν καλό χαρακτήρα στο κόμμα τους για να είναι και πάλι υποψήφιοι και κάποιοι άλλοι βλέπουν μόνα αρνητικά το ότι κάνετε, αλλά δεν βλέπουν τα όσα κάνουν συγγενικά τους πρόσωπα, στα οποία στηρίχθηκαν για να εκλεγούν.

- Κυρία Αϊδίνη συνεχίστε το έργο σας και τελικός κριτής θα είναι ο κόσμος. Δεν αξίζει ούτε να θυμώνετε, ούτε να στενοχωριέστε γι΄ αυτούς, γιατί αυτό ενοχλεί αυτούς που σας αγαπάνε και σας έχουν εμπιστοσύνη.