Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Δεν πάτε καλά μερικοί. Θα πρέπει λοιπόν να γράψουμε πως στην πολιτική, αλλά και στην ζωή γενικότερα, είναι προτιμότερο να μην μιλάς, αν δεν ξέρεις να ελέγχεις το ότι θα πεις. Υπάρχουν πράγματα που τα κάνεις, χωρίς να τα λες και φυσικά στην πολιτική λες και πολλά που δεν τα κάνεις. Ποιος δεν τους γνωρίζει αυτούς τους κανόνες; Ας μη γελιόμαστε. Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, προφανώς κάτι άκουσε ή κάτι της είπανε, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε και είπε δημοσίως, πως ο Ψαθάς μπορούσε να κάνει συμφωνίες με εργολάβους και να τους.... έδινε έργα, αφού πρώτα αυτοί θα συμφωνούσαν να δώσουν χρήματα σε αθλητικό σωματείο!!!!

- Λοιπόν κυρίες και κύριοι, ένας δημόσιος υπάλληλος και εκλεγμένο μέλος ενός Δημοτικού Συμβουλίου δεν λέει τέτοια πράγματα. Δηλαδή η κυρία Γκόγκου που έχει πει πολλά εναντίον του Ψαθά και των εργολάβων, θέλει να μας πει πως η ίδια αν ήταν δήμαρχος θα ακολουθούσε την πρακτική του δώσε για να σου δώσω;;;

- Αφού  λοιπόν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, θα δούμε αν θα επιμείνει στις δηλώσεις της ή θα πει πως παρερμηνεύθηκαν και πως δεν ήθελε να πει αυτό!!!!! Όπως κι αν εξελιχθεί το θέμα πάντως, καμία διαδικασία και κανένας κώδικας της αυτοδιοίκησης δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

- Να τελειώνουμε λοιπόν. Για μας άνθρωποι οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πούνε πολλά, ξεφεύγουν και λένε τα χειρότερα, είναι επικίνδυνοι και δεν θα τους εμπιστευτεί κανείς ποτέ και τίποτα.