Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 Μήνυμα χωρίς χρέωση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για "να πληρώσει" κάποιος έναν δημοσιογράφο και χωρίς να το καταλάβει μάλιστα. Ο ένας είναι να βγάλει λεφτά και να τον πληρώσει. Ο άλλος είναι να κάνει δηλώσεις σ΄ αυτόν τον δημοσιογράφο, ρίχνοντας λάσπη σε πολιτικούς αντιπάλους τους οποίους ο δημοσιογράφος δεν τους γουστάρει.
Για φανταστείτε πότε πληρώνετε ακριβά έναν δημοσιογράφο!!! Όταν του δίνετε κάποια χρήματα για δωράκι ή κάποιο άλλο δωράκι ή όταν κάνετε αυτό που σας λέει, ρίχνοντας λάσπη ...σ΄ αυτούς που ο ίδιος δεν γουστάρει;;;; Αυτό γι΄ αυτούς που "δεν πληρώνουν"  δημοσιογράφους...

- Ούτε με την ζέστη, ούτε με το κρύο τους πιάνει κανείς. Τα θέλουν όλα δικά τους οι επιχειρηματίες στην εστίαση και την διασκέδαση. Μέχρι τώρα έλεγαν να λειτουργήσουν με μέτρα και μόλις ανακοινώθηκαν τα μέτρα, κάποιοι λένε ΟΧΙ γιατί δεν θέλουν να ελέγχουν τους πελάτες τους!!!! Κύριοι, πρέπει να το καταλάβετε. Ή θα εφαρμόσετε τα μέτρα ή θα πέφτουν τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις και πελάτες.

- Όποιοι θέλουν μαζί εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, όποιοι θέλουν το μπάχαλο, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Μας άρεσε κάποιος επαγγελματίας που είπε, πως θα επιβαρυνθούν οι επιχειρήσεις με ένα άτομο που θα κάνει τους ελέγχους στην είσοδο!! Συγνώμη, αλλά μέχρι σήμερα, αυτοί που είχαν τον έλεγχο "της πόρτας" δεν ήταν παραπάνω από ένας;;;;;;;

- Αν το προσωπικό μιας επιχείρησης δεν θέλει να εμβολιαστεί δικαίωμά του, αλλά δικαίωμα και του πελάτη να απαιτεί να είναι ασφαλής και όχι να κινδυνεύει επειδή κάποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο.

- Ας μη γελιόμαστε. Η πανδημία είναι πανδημία και κανείς δεν μπορεί να βάζει σε κίνδυνο τον άλλον.