Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

....η άποψή μας

 - Η δική μας άποψη ήταν πάντα καθαρή απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και δεν κάναμε, όχι κωλοτούμπες, αλλά ούτε πηδηματάκι, στην θέση μας για τον κ. Γιώργο Στούπα.
Και τώρα τι θα γίνει τώρα; 
Ο κ. Στούπας δεν μπορεί παρά να συνεχίσει να υπηρετεί το ποδόσφαιρο, αφού είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής, ως παράγοντας και έφτασε να είναι και οικονομικός διευθυντής στην τότε Β΄ Εθνική ή όπως αλλιώς λεγόταν.
Το ξέρει καλά το ποδόσφαιρο ο κ. Στούπας και ξέρει τι θα κάνει για να είναι χρήσιμος.
Και με τον ΗΡΑΚΛΗ τι θα γίνει;
Ποιος το ρωτάει αυτό;
Ποιος λέει πως αγαπάει την ομάδα και ποιος ζητάει από τον Στούπα και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν; Αυτός που το ζητάει, γιατί δεν αναλαμβάνει να.... διοικήσει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και να του υποσχεθούν οι άλλοι πως θα βοηθήσουν;
Ο κ. Στούπας το είπε καθαρά: " Δεν είμαστε ούτε ισόβιοι, ούτε αιωνόβιοι. Μαλάκες είμαστε".
Τι πρέπει να  πει άλλο σε αυτούς που του ζητάνε να συνεχίσει;
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κυρίες και κύριοι δεν είναι ομάδα του ενός ή μιας παρέας ανθρώπων. Είναι των Ψαχνών και γι΄ αυτό θα πρέπει να μας πούνε όλοι αυτοί που λένε πολλά, πως αν τελικά συμφωνούν, πως μετά τον Στούπα το χάος.
Επειδή είδαμε στην Γενική Συνέλευση την κυρία Γκόγκου και τον κύριο Κουλοχέρη, θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό. Τι έκαναν αυτοί για τον ΗΡΑΚΛΗ;
Αλήθεια από τον Αύγουστο του 2020 μέχρι και σήμερα πόσες ερωτήσεις κατέθεσαν στο δημοτικό συμβούλιο για την ομάδα; Πόσες άραγε φορές ενόχλησαν εγγράφως την δημοτική αρχή για τα προβλήματα της ομάδας; Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, υπήρχαν προβλήματα με το γήπεδο και πολλά άλλα.
Γιατί κατηγορούν μόνο τον δήμαρχο και όχι και τον εαυτό τους;
Κουνήστε όλοι λίγο το κεφάλι σας και θα βρείτε κάπου την αλήθεια.
Συγνώμη, αλλά αυτό που είπε πριν λίγες μέρες ο κ. Στούπας, ήταν το σωστό. "ΝΕΚΡΟ ΤΟΠΙΟ". 
Όποιος ήθελε να βοηθήσει και δηλώνει πως κάτι είναι και κάτι εκπροσωπεί και πως έχει πρόσωπο, εύκολα θα μπορούσε να απευθυνθεί σε 100 ανθρώπους και να τους ζητήσει να δώσουν από 100 ευρώ τον μήνα και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είχε κάθε μήνα 10.000 ευρώ στο ταμείο του.
Ποιος λοιπόν από αυτούς που καλούν τον Στούπα και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν, έχει την προσωπικότητα και την δύναμη να το κάνει αυτό; Ποιος μπορεί να βρει αυτά τα 100 άτομα, αφού έχει πρόσωπο;
Ο κ. Στούπας όποτε βρει την ευκαιρία, καλά θα κάνει να συμπληρώσει τον χαρακτηρισμό "ΝΕΚΡΟ ΤΟΠΙΟ" με κάτι που να έχει σχέση με αυτούς που είναι "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ" και απλά δεν τους έχουν ενημερώσει.