Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Το Φθινόπωρο αρχίζει το πάρτι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα εμφανιστούν πολλοί ανεξάρτητοι οι οποίοι θ΄ αποχωρήσουν από από τις παρατάξεις με τις οποίες εκλέχθηκαν, ώστε το φθινόπωρο του 2022, να μπορούν να δηλώσουν σε ποιο ψηφοδέλτιο θα ενταχθούν ή αν θα έχουν δικό τους ψηφοδέλτιο. Στο Δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε αποχωρήσεις από παρατάξεις. Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων επίσης θα έχουμε αποχωρήσεις και θα μάθουμε και για νέο υποψήφιο Δήμαρχο. Στην Ερέτρια δεν περιμένουμε κάτι ιδιαίτερο, αφού.... ήδη είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν δηλώσει ανεξάρτητοι.

- Όχι δεν θα είναι τελικά γένους θηλυκού ο βασικός αντίπαλος του δημάρχου κ. Ψαθά στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023. Όχι πως δεν θα υπάρξει γυναίκα υποψήφια δήμαρχος, αλλά μιλάμε για τον υποψήφιο ο οποίος θα κοντραριστεί μαζί του. Επειδή το μυαλό κάποιων πηγαίνει σε παράγοντα του ποδοσφαίρου, να ξέρετε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κύριος αυτός είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει στην  πολιτική.

- Το 2023 οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές εκλογές και μην ξεχνάτε πως το 2023 είναι και οι εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας.