Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Το γεγονός της ημέρας είναι η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ η οποία έχει ορισθεί για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 19:00 στο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών. Λένε πως θα υπάρξει παρουσία αρκετών, αλλά τα θέματα της ομάδας δεν θα λυθούν απλά με την παρουσία κάποιων και τα ευχολόγιά τους ή με την επανάληψη δηλώσεων που έχουν ξανακάνει, αλλά ποτέ δεν τις έκαναν πράξη. Η ουσία είναι αλλού και το ξέρουν όλες και όλοι, γι΄ αυτό σήμερα αν θα βρεθούν στην ....Γενική Συνέλευση, ν΄ ακολουθήσουν αυτό που λέει ο λαός, "καλύτερα να μην μιλάς"!!!!

- Στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, δρουν με σύστημα και βάζοντας στόχους. Χθες ανακοίνωσαν την μεταγραφή Καραντάκη και όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Ακριτίδης θα παντρέψει την εμπειρία των παλιών με την φλόγα των νέων, για να πιάσει τον στόχο που πάντα θα έχει ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ. Θέλουν η ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει πάντα νέα παιδιά στο ρόστερ της και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

- Δεν θ΄ ανοίξουμε το θέμα για τους αχάριστους και τους "παράγοντες σκυλάκια", αφού με τέτοιον καύσωνα, είναι δύσκολο ν΄ αντέξεις το να σε τραβάνε με λουράκι και να ακολουθείς. Δεν θα το ανοίξουμε, γιατί η κατάστασή τους είναι σοβαρή κι εμείς είμαστε από αυτούς που δεν θέλουν να δυσκολέψουν περισσότερο, αυτούς που "είναι στα χέρια της θείας δίκης".......