Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Όλοι μαζί στο ίδιο μαγαζί, λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Κάθε πικραμένος, κάθε τριτοτέταρτος, βρήκε εδώ και καιρό "μαγαζί" για να βγαίνει να λέει τον πόνο του και να παριστάνει τον ειδικό, αλλά ξεχνάει να μας πει πως όταν ήταν αυτός υπεύθυνος για 5 ολόκληρα χρόνια, δεν έκανε απολύτως τίποτα από αυτά που λέει να κάνουν οι άλλοι τώρα. Λοιπόν οι άνθρωποι του Παγώνη και του Καθαροσπόρη, θα πρέπει να μας πούνε τι έκαναν αυτοί τα 5 χρόνια που ....διοικούσαν τον Δήμο, για τον ΛΗΛΑ ποταμό.

- Κυρία Βάκα τι έγινε τελικά με τις ΕΔΕ που είχατε δώσει εντολή να γίνουν; Δεν θα πρέπει να ξέρουν και οι δημότες τι ακριβώς συνέβη; Εμείς καταλαβαίνουμε πως πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις και μετά να δίνουμε κάτι στην δημοσιότητα, αλλά όλοι λένε πως υπάρχουν αποφάσεις.

- Τίποτα δεν θα πάρουμε πίσω, από αυτά που γράψαμε για το ατόπημα της κυρίας Γκόγκου. Τραγικό το λάθος της και έδωσε μια υπέροχη πάσα στον δήμαρχο κύριο Ψαθά, για να την κρεμάσει στα μανταλάκια. Δεν θα το αφήσει έτσι το θέμα ο κ. Ψαθάς. Ξέρει καλά πως "θα χτυπήσει". Θα περιμένει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκεί προφανώς θα πει, αυτά που είπε η κυρία Γκόγκου στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.

- Να θυμίσουμε πως κατηγόρησε τον δήμαρχο, επειδή δεν έκανε συμφωνίες με τους εργολάβους, ώστε για κάθε έργο που θα τους αναθέτει, αυτοί να δίνουν κάποια χρήματα στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών!!!!!

- Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αυτός είναι ο λόγος που εμείς δεν θα πάρουμε πίσω αυτό που γράψαμε για να ζητήσει δημόσια συγνώμη η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κι αν δεν το κάνει να παραιτηθεί, αφού πλέον δεν μπορεί να λέει πως την ενδιαφέρει μόνο το δημόσιο συμφέρον.