Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και να προσέχετε, αφού αυτές τις μέρες ο καύσωνας θα επηρεάσει την Εύβοια. Στο κόκκινο η θερμοκρασία, στο κόκκινο το θερμόμετρο των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο, στο κόκκινο η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση, στο κόκκινο και η πολιτική, αφού ο Τσίπρας και τα συντρόφια του, πρώην ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι, φαίνεται ν΄ ανέλαβαν να τον τελειώσουν... πολιτικά. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία.

- Σε επίπεδο Περιφέρειας, ούτε από οργάνωση δεν έμαθαν ο σύντροφος Αναγνωστάκης και η συντρόφισσα Μπατζελή. Είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας να μην έχουν μάθει πως ο πολιτικός, δεν πρέπει να τρέχει πίσω από άλλους αλλά να παίρνει πρωτοβουλίες και να χαράζει δική του πολιτική; Είναι δυνατόν η πολιτική τους φτώχεια να τους σέρνει πίσω από "τα θέλω" του κάθε εργολάβου της ενημέρωσης; Για να έχουν τα 5΄ δημοσιότητας κάνουν ότι τους λέει και τα έχουν. Προϋπόθεση να μηδενίζουν τα πάντα και να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο του Φάνη.

- Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, έκαναν ακριβώς αυτά που δημόσια τους έλεγε και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο στις εκπομπές του και στην ιστοσελίδα του. Έχετε ξαναδεί αυτοδιοικητικούς να είναι παπαγαλάκια των ΜΜΕ;;;; Δοξάστε λοιπόν Αναγνωστάκη και Μπατζελή.

- Γιατί άραγε θυμώνουν αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη για τις παραλίες μας και την ποιότητα των νερών της θάλασσας στην Εύβοια; Ψέματα είναι πως απειλούσαν με μηνύσεις και πιθανότατα να τις έκαναν, το ΠΑΚΟΕ και μάλιστα το χαρακτήριζαν εκβιαστή;
Αλήθεια είναι και απλά σήμερα κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα. Εμείς το γράφουμε και είναι η άποψή μας. Αναγνωστάκης και Μπατζελή ολοκλήρωσαν την διαδρομή τους στην πολιτική κα την αυτοδιοίκηση και μάλιστα την ολοκλήρωσαν με αποτυχία στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές. Έκλεισε επίσης και ο κύκλος Παγώνη Καθαροσπόρη στην τοπική αυτοδιοίκηση.

- Αναταράξεις έχουμε και στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δείχνουν καθημερινά δυσαρέσκεια ο ένας για τον άλλον. Ακονίζουν μαχαίρια κάποιοι και πολύ φοβόμαστε πως το φθινόπωρο του 2021 θα έχουμε ανεβασμένο το θερμόμετρο της αυτοδιοίκησης και τον χειμώνα του 2022 οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.