Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν στο θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Χαλκιδέων, η ουσία δεν αλλάζει. Ο εκβιασμός που επιχειρήθηκε από κάποιους για να κάνουν τα γνωστά παιχνιδάκια και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα δεν πέρασε και δεν θα περάσει. Ο Δήμος Χαλκιδέων δεν θα προχωρήσει σε καμία αύξηση των Δημοτικών Τελών και θα συνεχίσει να είναι ...μακριά από όλα τα παιχνίδια.

- Με την ευκαιρία να γράψουμε κάτι και για το τμήμα καθαριότητας στο Ληλάντιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα Δημήτρη, στον Τριαντάφυλλο και την Αγάπη, αλλά και στα άτομα που είναι στα συνεργεία καθαριότητας και στα ανοιχτά φορτηγά, αφού είναι τα άτομα που δίνουν καθημερινά την μάχη και τα πήγαν μια χαρά.

- Οφείλουμε όλοι να ομολογήσουμε πως οι δρόμοι στο Βασιλικό και το Λευκαντί ήταν πεντακάθαροι και προσέξτε. Όχι μόνο οι κεντρικοί, αλλά όλοι οι δρόμοι και το ομολογούν οι κάτοικοι οι οποίοι είχαν να δούνε εργάτη καθαριότητας πολλά χρόνια.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα πρέπει μια μέρα να επισκεφτεί τον χώρο του αμαξοστασίου στο Βασιλικό, απ΄ όπου ξεκινούν τα πάντα και να μιλήσει σε αυτούς τους εργαζόμενους, οι οποίοι πραγματικά έκαναν πολύ καλή δουλειά.