Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

...έγραψε η κυρία Μαρία Γεωργίου

Μαρία Γεωργίου
 
Χθές έγινε ένας ωραίος αγώνας 12 χιλιομέτρων στην όμορφη Χαλκίδα, σε μία ωραία διαδρομή αλλά με μια χάλια και τραγική  οργάνωση. Φαινόταν απο την αρχή οτι ηταν ανοργάνωτοι τελείως . Πήραν το βραβείο απο εμένα και της παρέας μου της χειρότερης οργάνωσης ever. 
Προπονητές και αθλητές τσακονώντουσαν στα μεγάφωνα και δικαίως με τους οργανωτές και οι λόγοι πολλοί. Καταρχήν άλλα έγραφαν για τον αγωνα και αλλα έγιναν τελικά. 
Ηλεκτρονική χρονομετρηση δεν υπήρχε , ηλικιακες κατηγορίες επίσης.  Η ηλικιακή κατηγορία ξεκινούσε υποτίθεται απο 18 ετων και έβαλαν και ετρεξε ένα παιδί 13 ετων για να κερδισει το υποτιθέμενο δώρο που θα κέρδιζαν οι 3 πρώτοι.... γενικής κατάταξης. Άλλοι τερμάτιζαν και αλλοι βραβευτηκαν κάποιες φορές. Εκτος οτι βραβευαν πολλες φορες όποιους ηθελαν , ξέμειναν και απο κυπελα και είπαν θα σας τα χρωστάμε . Μια ημέρα μετά κανείς μας δεν ξέρει τι θέση βγήκε αλλα και τι χρόνο έκανε. Είναι πολλα που θελω ακόμα  να γράψω αλλα λέω να μην το κουράσω αλλο αλλα πρεπει κάποιος να τα πεί μπας και μάθουν μερικοί να σέβονται τους αθλητές όταν τους τιμούν με την παρουσία τους. 
Ευτυχώς που στο ταξίδι/αγώνα αυτον γνώρισα αξιόλογα παιδιά και ξανα ειδα τους ήδη φίλους/συναθλητές μου και ειχαμε ωραία διάθεση. Ελπίζω μόνο τα χρήματα που μάζεψαν ( 10 ευρω  για τα 12 χιλιόμετρα)απο όλους εμάς να πάνε όντως για καλό σκοπό και να μήν γίνουν ότι έγιναν και στις απονομές των 12 χιλιομέτρων.