Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος'

 - Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος, θα στείλει ένα μήνυμα έντιμο και καθαρό, προς τον πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, τον κ. Στέφανο Σωτηρίου.
Η ομάδα τα τελευταία χρόνια τα πήγε πολύ καλά και τα δύο τελευταία συμμετείχε και στους αγώνες μπαράζ ως πρώτη από τον Νότιο Όμιλο.
Μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2022 όλα πήγαιναν καλά και αγωνιστικά και οικονομικά.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια, αφού ο πρόεδρος αντιμετώπισε προβλήματα με τις επιχειρήσεις του κάτι το οποίο δεν του επέτρεψε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Τότε σύμφωνα και με τον ίδιο, τον στήριξε οικονομικά ένας από τους.... συνεργάτες του και η ομάδα διατηρήθηκε και ξαναπήγε στα μπαράζ, άσχετα αν εκεί δεν τα κατάφερε και κατέληξε στην 3η θέση.
Μετά τον τελευταίο αγώνα και την ντροπιαστική ήττα από την ομάδα της Λάρισας τα πράγματα χειροτέρεψαν και όλα έδειχναν πως η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες.
Είναι φανερό πλέον πως αυτοί που περίμεναν στην γωνία τον πρόεδρο κ. Σωτηρίου, βρήκαν την ευκαιρία και άνοιξαν το στόμα τους, για να πάρουν την εκδίκησή τους και να "βοηθήσουν" ώστε οι ΑΒΑΝΤΕΣ να διαλυθούν.
Είναι τραγικό, αλλά είναι αλήθεια. Λένε τα χειρότερα για τον κύριο Σωτηρίου και είναι αυτοί οι οποίοι για κάποια χρόνια ήταν δίπλα του και περνούσαν καλά.
Τώρα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο πρόεδρος κύριος Σωτηρίου, ο αγαπητός Στέφανος, θα πρέπει να καταλάβει πως δεν πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στην διάλυση.
Δεν είναι εδώ και κανείς δεν μπορεί να έχει την ευκαιρία έστω να συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του. Προφανώς έχει τα δικά του επαγγελματικά προβλήματα και του ευχόμαστε να τα λύσει, αλλά έχει υποχρέωση να εμφανισθεί και να δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ομάδας.
Αγαπητέ Στέφανε ο μπάρμπα Στέλιος θα είναι δίπλα σου και θα στηρίξει τις σωστές αποφάσεις σου. 
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι με αυτούς που σε έχουν στήσει στην γωνία και λένε διάφορα. Αλήθειες ή ψέματα, δεν έχει καμιά σημασία.
Ο μπάρμπα Στέλιος θα τους απαντήσει και να ξέρουν πως αυτοί είναι μεγαλύτερα λαμόγια κι από μένα και από σένα και πως είναι πουλητάρια του κερατά.
Στέφανε αγαπάς και πρόσφερες πολλά στην ομάδα και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.
Δεν υπάρχουν όμως άλλα περιθώρια. Μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Τελείωσέ τα όλα σήμερα και μην τ΄ αφήνεις για αύριο. Κοίταξε την δουλειά σου και την οικογένειά σου και όταν λυθούν τα προβλήματα, τότε να βγεις και πάλι μπροστά.
Εμείς ζητήσαμε από τους συνεργάτες σου στην ομάδα, να σταθούν δίπλα και να λυθούν τα προβλήματα ήρεμα και με το να κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και λίγη υπομονή.
Αγαπητέ Στέφανε, θα είσαι ο πρόεδρος που ανέβασε πολλά σκαλοπάτια την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να σου το αρνηθεί. Αφο΄λυ λοιπόν την αγαπάς δύο επιλογές έχεις για σήμερα.
Συνεχίζεις κανονικά από την θέση του προέδρου και καλύπτεις τα οικονομικά της ομάδας ή αφήνεις την θέση σου σε κάποιον άλλον, ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.
Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να εμφανιστείς και με την παρουσία σου να δώσεις την σωστή λύση.
Σου ζητώ συγνώμη για το μήνυμα αυτό, αλλά άλλον τρόπο να σου το μεταφέρω δεν είχα. Καλή σου μέρα και να ξέρεις πως όποια κι αν είναι η απόφασή σου, θα είμαι δίπλα σου.