Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πολλά τα ανοικτά θέματα και τα κυριότερα έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση και το ράλι των τιμών στην αγορά. Είναι πλέον φανερό πως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και θέλουν να κερδοσκοπήσουν, Η κυβέρνηση θα πρέπει με τις παρεμβάσεις της να βάλει ένα τέρμα σε ότι συμβαίνει και να βρει τον τρόπο να καλύψει το ....μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος που χάθηκε εξ αιτίας της ακρίβειας για τον κάθε πολίτη.

- Κύριε πρωθυπουργέ, καλά όλα τα επιδόματα και κάτι κάνουν, αλλά έχουμε την εντύπωση πως θα πρέπει στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους εργαζόμενους με κατώτατο μισθό, να βρεθεί η φόρμουλα και να δοθούν δύο επιπλέον μισθοί το χρόνο για να καλύψουν κάθε ζημιά. Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, μην περιμένετε άλλο. Δώστε αυτή την λύση εδώ και τώρα, για να μπορέσουν οι άνθρωποι του μεροκάματου να ζήσουν οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους.

- Εμείς σας το γράψαμε. Δεν ίδρωσε το αυτάκι του αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Μπαϊμπάκη ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου Καλός Σαμαρείτης, αλλά ούτε των μελών του ΔΣ του Συλλόγου, ούτε και του γυμναστή κυρίου Μαυρομάτη ο οποίος είχε και την ευθύνη των αγώνων στην παραλία της Χαλκίδας.

- Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο. Ούτε χρονομέτρηση υπήρχε, ούτε τα κύπελλα έφτασαν και το μόνο που θα μείνει από αυτή την ιστορία, είναι οι φωτογραφίες του αρχιμανδρίτη με διάφορους της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής σκηνής.

- Η αυτοπροβολή θα σας μείνει και φυσικά οι εισπράξεις που ποτέ κανείς δεν ξέρει πόσες είναι και που καταλήγουν. Οι συμμετοχές ήταν ελάχιστες και αν δεν ήταν οι σύλλογοι που επιστράτευσαν τα παιδιά για να υπάρχουν συμμετοχές, θα ήταν εκεί μόνο κάποιοι αυτοδιοικητικοί και κάποιοι της πολιτικής, όπως είπαμε για τις φωτογραφίες.

- Δεν θα γράψουμε για τους μεγάλους, αλλά για τα παιδιά τα οποία με τις αποφάσεις τους οι διοργανωτές αδίκησαν και περισσότερο έδειξαν μια αντιπάθεια στα κορίτσια των Γυμνασίων τα οποία έτρεξαν στην διαδρομή του ενός χιλιομέτρου και τα οποία ανέβηκαν στο βάθρο για να πάρουν τα κύπελλά τους και πήραν "τον βιασμό" της ψυχούλας τους και κατέβηκαν χωρίς να τα ζητήσουν έστω μια συγνώμη.

- Λοιπόν για να μην λέμε μόνο για τον αρχιμανδρίτη ο οποίος δεν λέει να καταλάβει κάποια πράγματα και τον οποίο θα πρέπει να φωνάξει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας και να του ζητήσει να σταματήσει κάποια πράγματα, αφού όλα τα κάνει στο όνομα της εκκλησίας, αλλά και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Καλού Σαμαρείτη, τα οποία έχουν τεράστιες ευθύνες.

- Το θέμα δεν θα το σταματήσουμε, αφού για όλο αυτό που συμβαίνει, κάποιοι βάζουν χρήματα και ανάμεσά τους και η Περιφέρεια και άλλοι φορείς.